Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βερναρδάκης: Θα συζητήσουμε με τους θεσμούς την ενίσχυση χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων

Βερναρδάκης: Θα συζητήσουμε με τους θεσμούς την ενίσχυση χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων
Ο υπουργός τόνισε πως είναι κάτι που η κυβέρνηση θα επιδιώξει καθώς «προφανώς υπάρχει πρόβλημα»
Τρόπους για την ενίσχυση χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων εμφανίζεται να εξετάζει η κυβέρνηση, κατά τα λεγόμενα του υπουργού Επικρατείας, Χριστόφορου Βερναρδάκη, ο οποίος, μάλιστα, σημείωσε πως η κυβέρνηση θα επιδιώξει να θέσει το ζήτημα στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων με τους θεσμούς.
Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στον Realfm 97,8, ο υπουργός Επικρατείας δήλωσε πως «εξετάζονται τρόποι ώστε να υπάρξει μία εισοδηματική ενίσχυση των χαμηλόμισθων και των χαμηλοσυνταξιούχων, αυτό είναι κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί έως το τέλος του χρόνου».
«Αυτός είναι ο στόχος», είπε στη συνέχεια, ενώ προσέθεσε ότι «το αν θα είναι έκτακτη ή όχι θα το δούμε. Θα το επιδιώξουμε, θα το ζητήσουμε τώρα».
Αναλυτικότερα, μιλώντας για τη συγκεκριμένη οικονομική ενίσχυση, ο υπουργός τόνισε πως είναι κάτι που η κυβέρνηση θα επιδιώξει καθώς «προφανώς υπάρχει πρόβλημα».
«Θα το ζητήσουμε, ωστόσο δεν είναι μόνο να το ζητήσουμε, είναι ένα ζήτημα σχεδιασμού μίας ευρύτερης κυβερνητικής πολιτικής», είπε ο Χριστόφορος Βερναρδάκης.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης