Τελευταία Νέα
Διεθνή

Krugman: Με τον Trump Πρόεδρο η διαφθορά στις ΗΠΑ θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο

Krugman: Με τον Trump Πρόεδρο η διαφθορά στις ΗΠΑ θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο
Ο κ.Krugman στρέφει τις υποψίες του κυρίως στο πρόγραμμα επενδύσεων ύψους 550 δισ. δολαρίων σε υποδομές που έχει προαναγγελθεί ο Ρεπουμπλικάνος
Νέα επίθεση στο πρόσωπο του νεοεκλεγέντα Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών εξαπέλυσε ο νομπελίστας οικονομολόγος, Paul Krugman.
Μέσω μίας σειράς από tweets, ο αρθρογράφος των «New York Times» προειδοποίησε πως η προεδρία του Donald Trump ενδεχομένως να συνδεθεί με μία άνευ προηγουμένου διαφορά σε κυβερνητικό επίπεδο.
Ο κ.Krugman στρέφει τις υποψίες του κυρίως στο πρόγραμμα επενδύσεων ύψους 550 δισ. δολαρίων σε υποδομές που έχει προαναγγελθεί ο Ρεπουμπλικάνος, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα δοθούν ευνοϊκές συμβάσεις σε συνεργάτες του νεοεκλεγέντα Προέδρου ή ακόμα και στις ίδιες τις επιχειρήσεις του!
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η οικογένεια Trump μπορεί να επωφεληθεί ακόμα και 10 δισ. δολάρια από τα project χωρίς κανείς να το αντιληφθεί…
Επίσης, ο οικονομολόγος κατέκρινε πολύ έντονα και την εξωτερική πολιτική απομονωτισμού που σκοπεύει να ακολουθήσει ο Ρεπουμπλικάνος.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης