Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Το ΤΧΣ διαψεύδει τα περί απειλών των θεσμών για την υπόθεση της Εθνικής Τράπεζας

Το ΤΧΣ διαψεύδει τα περί απειλών των θεσμών για την υπόθεση της Εθνικής Τράπεζας
Η συζήτηση μεταξύ των εκπροσώπων των Θεσμών και του Ταμείου διενεργήθηκε σε καλό κλίμα, αναφέρεται στην ανακοίνωση
Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας προχωρά, με σχετική ανακοίνωσή του, σε διάψευση των αναφορών του Τύπου σε πιέσεις και απειλές των θεσμών για την υπόθεση της Εθνικής Τράπεζας.
Ειδικότερα, σχετικά με αναφορές στον τύπο που εμφανίζουν τον Πρόεδρο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, κ. Γεώργιο Μιχελή, να ενημερώνει τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου του Ταμείου ότι σύμφωνα με τους εκπροσώπους των θεσμών, «η αξιολόγηση δεν θα κλείσει εγκαίρως στην περίπτωση που το Ταμείο προβεί σε σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Εθνικής Τράπεζας», το Ταμείο διαψεύδει ότι υπήρξε τέτοια τοποθέτηση.
Η συζήτηση μεταξύ των εκπροσώπων των θεσμών και του Ταμείου διενεργήθηκε σε καλό κλίμα και δεν αμφισβητήθηκε η ανεξαρτησία του Ταμείου κατά την λήψη των αποφάσεων του, αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Παράλληλα, διευκρινίζεται επίσης ότι οποιαδήποτε επιπρόσθετη αναφορά και σχόλιο γίνεται για το εν λόγω θέμα από ανώνυμες πηγές οι οποίες μπορεί να μεταφέρουν προσωπικές απόψεις ή και θέσεις τρίτων, δεν αντανακλούν τη θέση του Γενικού Συμβουλίου του Ταμείου.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης