Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

H PwC «τρέχει» στο πλευρό της MDA - Στήριξε τους αθλητές που έτρεξαν όλη τη διαδρομή του Μαραθωνίου σε αναπηρικά αμαξίδια

tags :
H PwC «τρέχει» στο πλευρό της MDA - Στήριξε τους αθλητές που έτρεξαν όλη τη διαδρομή του Μαραθωνίου σε αναπηρικά αμαξίδια
Η ομάδα δρομέων και οι εργαζόμενοι της εταιρείας οργάνωσαν crowd funding και υποστήριξαν τους αθλητές της MDA που έτρεξαν όλη τη διαδρομή του Μαραθωνίου σε αναπηρικά αμαξίδια 
Εδώ και πάνω από μία δεκαετία, η PwC υποστηρίζει την MDA (Muscle Dystrophy Association – Σωματείο φροντίδας ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις), τόσο με την παροχή ελεγκτικών υπηρεσιών pro bono, όσο και με οικονομική ενίσχυση. Φέτος έγινε μία ιδιαίτερη προσπάθεια όχι μόνο από την εταιρεία αλλά και από τους ανθρώπους της.
Συγκεκριμένα διοργανώθηκε fund raising με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την MDA από τους Partners και τους εργαζόμενους της PwC με τη μορφή «χορηγίας» των δρομέων της ομάδας που έτρεξαν στον Μαραθώνιο της Αθήνας και στις διαδρομές των 10χλμ και 5χλμ.
Από τις εθελοντικές συνεισφορές συγκεντρώθηκε ένα σημαντικό ποσό το οποίο η PwC προσαύξησε.
Το συνολικό ποσό θα αξιοποιηθεί για το φυσικοθεραπευτήριο της MDA που βοηθά άτομα με σοβαρές κινητικές παθήσεις.
Επίσης, τέσσερεις δρομείς της PwC συμμετείχαν στην ομάδα Finish Liners της MDA η οποία συνόδευσε την παραΟλυμπιονίκη κολυμβήτρια Αλεξάνδρα Σταματοπούλου και τον Ανδρέα Χότζα, μέλη της MDA στη διαδρομή των 42χλμ του Κλασσικού Μαραθωνίου της Αθήνας.
Λίγες μέρες μετά τον αγώνα, η PwC καλωσόρισε στους χώρους σε συνάντηση γνωριμίας με τους εργαζόμενους της, τους εκπροσώπους της MDA, τους δύο αθλητές της που έτρεξαν τον Μαραθώνιο (Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, Ανδρέα Χότζα) και τα μέλη της που διακρίθηκαν στους ΠαραΟλυμπιακούς του Ρίο (Γρηγόρης Πολυχρονίδης, Κατερίνα Πατρώνη, Χρυσή Μόρφη-Μέτντζου).
«Η συμμετοχή των Finish Liners στον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας ήταν ένας συμβολικός αγώνας με στόχο να ευαισθητοποιηθούν περισσότερο οι άνθρωποι στην Ελλάδα απέναντι στα άτομα που πάσχουν από νευρομυϊκές παθήσεις, αλλά και να παρακινηθούν να βάλουν στη ζωή τους τον αθλητισμό, γιατί όπως απέδειξαν τα μέλη της MDA ποτέ δεν είναι αργά!» δήλωσε η κ. Βάνα Λαβίδα, Πρόεδρος της MDA.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της PwC, κ. Μάριος Ψάλτης, συνεχάρη τα μέλη της MDA και τους αθλητές, και ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους της PwC που συμμετείχαν στο fund raising:
«Δίνετε ελπίδα σε χιλιάδες ανθρώπους, περνώντας ένα μήνυμα ζωής. Και εις ανώτερα.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης