Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

ΑΒ Βασιλόπουλος: Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από τη χαρά να προσφέρεις!

ΑΒ Βασιλόπουλος: Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από τη χαρά να προσφέρεις!
Με κάθε αγορά «Δώρου Αγάπης» η ΑΒ θα προσφέρει 6€ στην Τράπεζα Τροφίμων
Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, φέτος τα Χριστούγεννα, μοιραζόμαστε μαζί σας τη «Χαρά να προσφέρεις» μέσα από μια νέα διαφημιστική καμπάνια.
Εδώ και 77 χρόνια, ακολουθώντας τα χνάρια του ιδρυτή μας, Γεράσιμου Βασιλόπουλου, κάνουμε πράξη το όραμά του, προσφέροντας από καρδιάς σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, σε όλη την Ελλάδα.
Συγκεκριμένα εστιάζουμε στην σίτιση και προσφέρουμε καθημερινά σε χιλιάδες συνανθρώπους θρεπτικά και υγιεινά γεύματα που μόνο το 2016 έφτασαν τα 847.842!
Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας, διατηρώντας την προσφορά στον πυρήνα της κουλτούρας μας και πολλαπλασιάζουμε τον αντίκτυπο των προσπαθειών μας με περισσότερες ενέργειες, με εμπλοκή περισσότερων φορέων και με ευαισθητοποίηση ακόμα περισσότερων ανθρώπων.
Φέτος τις Γιορτές, για 5η χρονιά προσφέρουμε το εορταστικό γεύμα σε τετραμελείς οικογένειες σε όλη την Ελλάδα που το έχουν ανάγκη!
Ειδικά, φέτος διπλασιάσαμε τον αριθμό των ωφελουμένων οικογενειών σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ενισχύοντας 6.000 οικογένειες αντί για 3.000.
Παράλληλα, σε 16 καταστήματά μας σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στην ιστοσελίδα της ΑΒ, θα πωλούνται τα «Δώρα Αγάπης». Συγκεκριμένα, όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να αγοράσουν σε συσκευασία δώρου βασικά είδη διατροφής και στη συνέχεια είτε να τα προσφέρουν σε ανθρώπους που γνωρίζουν ότι έχουν ανάγκη, είτε να τα αφήσουν στο ειδικό καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων των συγκεκριμένων καταστημάτων.
Με κάθε αγορά «Δώρου Αγάπης» η ΑΒ θα προσφέρει 6€ στην Τράπεζα Τροφίμων.
Γιατί η χαρά της προσφοράς χτύπα στην καρδιά της ΑΒ!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης