Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκληρή κριτική Γεωργιάδη: Βαρόνος Μινχάουζεν σε συσκευασία Νεοέλληνα ο Τσίπρας

Σκληρή κριτική Γεωργιάδη: Βαρόνος Μινχάουζεν σε συσκευασία Νεοέλληνα ο Τσίπρας
«Αν δεν μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους, να σηκωθούν και να φύγουν», είπε ο κ. Γεωργιάδης 
Με τον βαρόνο Μινχάουζεν, που όταν επέστρεψε από τον Ρωσοτουρκικό Πόλεμο άρχισε να διηγείται φανταστικά κατορθώματα, παρομοιάζει τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο ίδιος, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real Fm, απέρριψε τα περί bullying του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην κυβέρνηση, εκτιμώντας πως όλα είναι ήδη συμφωνημένα.
«Κανένας δεν εκβιάζει κανέναν, μεγάλα παιδιά είναι», είπε συγκεκριμένα ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ερωτηθείς για τα πρόσθετα μέτρα που ζητά το ΔΝΤ σε περίπτωση πρωτογενών πλεονασμάτων 3,5% μετά το 2018.
«Αν δεν μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους, να σηκωθούν και να φύγουν. Τι είναι παιδάκια να τους κάνουν bullying; Τι είναι ο Πρωθυπουργός κανένα περαστικό παιδάκι που παίζει ποδόσφαιρο στο δρόμο και του κάνουν bullying; Εάν ο κ. Τσακαλωτός δεν θέλει το 3,5% και παρόλα αυτά αναγκάστηκε να το υπογράψει, αν αυτό είναι το επιχείρημα της Κυβέρνησης, πάει να πει ότι η διαπραγμάτευση που μας έλεγαν ότι πάει και καλά, απέτυχε», συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης.
«Είναι ψεύτης ο Τσίπρας. Είναι ο βαρόνος Μινχάουζεν σε συσκευασία Νεοέλληνα», τόνισε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης