Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μπλόκα δρομολογούν για τις 23 Ιανουαρίου οι αγρότες – Τι συζητήθηκε σε σύσκεψη στη Λάρισα

Μπλόκα δρομολογούν για τις 23 Ιανουαρίου  οι αγρότες  – Τι συζητήθηκε σε σύσκεψη στη Λάρισα
Οι αγρότες πραγματοποίησαν σύσκεψη στη Λάρισα, μετά από κάλεσμα του πανελλαδικού συντονιστικού οργάνου των μπλόκων
Πανελλαδικά μπλόκα τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου σχεδιάζουν να στήσουν οι αγρότες από όλη τη χώρα, οι οποίοι σήμερα πραγματοποίησαν σύσκεψη στη Λάρισα, μετά από κάλεσμα του πανελλαδικού συντονιστικού οργάνου των μπλόκων, προκειμένου να αποφασίσουν τις κινητοποιήσεις τους.
Ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, Β. Μπούτας, από τη σημερινή Πανελλαδική σύσκεψη αγροτών στη Λάρισα, δήλωσε ότι «το συνεπές αγροτικό κίνημα θα διαμορφώσει κλίμα, ώστε να υπάρξουν αγώνες», αλλά και ότι τα μάτια όλων μας είναι στραμμένα στα μπλόκα και σε κινητοποίηση με τρακτέρ στην Αθήνα.
Όπως είπε, σε αυτό τον αγώνα «δεν αποκλείεται κανένας που συμφωνεί με το πλαίσιο πάλης που έχουμε και το οποίο βρίσκεται σε κατεύθυνση εναντίωσης στην κυβέρνηση την Ε.Ε και το κεφάλαιο».
Ο ίδιος χαρακτήρισε «ψέματα» τα όσα αναφέρει η κυβέρνηση για το φορολογικό το ασφαλιστικό, αλλά και το εισόδημα των αγροτών, λέγοντας πως «γίνεται μια επίθεση από την πλευρά της κυβέρνησης με ψέματα και για τη φορολογία και το ασφαλιστικό και ότι τάχα αυξήθηκε το εισόδημα των αγροτών, αλλά εμείς θα απαντήσουμε με αγώνες και ξεσηκωμό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης