Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Κλειστές τη Δευτέρα 19/12 οι υπηρεσίες των ΟΤΑ

Θεσσαλονίκη: Κλειστές τη Δευτέρα 19/12 οι υπηρεσίες των ΟΤΑ
Στις 09:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης
Κλειστές θα είναι αύριο, Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, οι υπηρεσίες των ΟΤΑ του νομού Θεσσαλονίκης, λόγω στάσης εργασίας που αποφάσισε η ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Ειδικότερα, η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. αποφάσισε την προκήρυξη στάση εργασίας για τη Δευτέρα 19/12 για όλους τους εργαζόμενους στους Ο.Τ.Α. του Νομού Θεσσαλονίκης, από τις 08:00 το πρωί έως τη 13:00 το μεσημέρι.
Στις 09:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.
Μάλιστα, η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στηρίζει τις κινητοποιήσεις του Συλλόγου Εργαζομένων στον Φο.Δ.Σ.Α. Κεντρικής Μακεδονίας ενάντια στην αυθαιρεσία του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων και του Προέδρου του κ. Μιχάλη Γεράνη, να μην προχωρήσουν στην παράταση των συμβάσεων των εργαζομένων στον Σύνδεσμο όπως ορίζει το άρθρο 16 του Ν.4429/2016.
«Η πρόθεση της μη παράτασης των συμβάσεων όπως ο Νόμος ορίζει, θα ρίξει στον καιάδα της ανεργίας 177 εργαζόμενους του Φο.Δ.Σ.Α. Κεντρική Μακεδονίας, σε πλήρη ευθυγράμμιση με την πολιτική της κυβέρνησης που θέλει να δώσει την διαχείριση των αποβλήτων με την διαδικασία των Σ.Δ.Ι.Τ. στα μεγάλα επιχειρηματικά-εργολαβικά συμφέροντα», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης