Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βορίδης: Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ η πλήρης κομματικοποίηση του Δημοσίου - Καταργεί την αξιοκρατία

Βορίδης: Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ η πλήρης κομματικοποίηση του Δημοσίου - Καταργεί την αξιοκρατία
«Η ανεύθυνη πολιτική της κυβέρνησης διαλύει το Δημόσιο, καταργεί την αξιοκρατία και στέλνει το λογαριασμό στους πολίτες», υποστηρίζει ο Μάκης Βορίδης
Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η πλήρης κομματικοποίηση του Δημοσίου και η δημιουργία ενός πρόθυμου στρατού συμβασιούχων - ψηφοφόρων.
Αυτή την εκτίμηση διατύπωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, επισημαίνοντας, μάλιστα, πως «είναι πλέον ολοφάνερο σε όλους».
Σύμφωνα με τον ίδιο, «με παλαιοκομματικές μεθόδους παραβιάζουν το Σύνταγμα και τους νόμους, νομοθετώντας “κατά παρέκκλιση κάθε κείμενης διάταξης”, αδιαφορώντας για τις αποφάσεις των Δικαστηρίων.
Δημιουργούν ψεύτικες προσδοκίες μονιμοποίησης, επιχειρώντας να εγκλωβίσουν με αυτές τους εργαζόμενους.
Αδιαφορούν πλήρως για την αξιοκρατία, ενώ ταυτόχρονα θίγουν δικαιώματα επιτυχόντων στο ΑΣΕΠ, που περιμένουν να προσληφθούν με διαφάνεια και αξιοκρατία».
Κατά τον κ. Βορίδη, «όλες οι παραπάνω καταδικαστέες πολιτικές έχουν και μία ακόμα σημαντική παράμετρο: Το δημοσιονομικό κόστος» και «την επιβάρυνση για όλες αυτές τις πρακτικές θα κληθεί να την πληρώσει ο ταλαιπωρημένος ελληνικός λαός, αλλά και οι άξιοι δημόσιοι υπάλληλοι».
«Η ανεύθυνη πολιτική της κυβέρνησης διαλύει το Δημόσιο, καταργεί την αξιοκρατία και στέλνει το λογαριασμό στον Έλληνα φορολογούμενο», καταλήγει αιχμηρά ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης