Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συγκρατημένα αισιόδοξος ο Γ. Κουμουτσάκος για το Κυπριακό - Συναντήθηκε με τον Ν. Κοτζιά

Συγκρατημένα αισιόδοξος ο Γ. Κουμουτσάκος για το Κυπριακό - Συναντήθηκε με τον Ν. Κοτζιά
«Κύπρος και Ελλάδα δεν πρέπει να επιτρέψουν να γίνει η διαδικασία επίλυσης όμηρος της τουρκικής αδιαλλαξίας», τόνισε ο κ. Κουμουτσάκος
Ενημέρωση για το Κυπριακό από τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, έλαβε σήμερα, Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος.
Μετά τη συνάντηση με τον υπουργό, ο κ. Κουμουτσάκος δήλωσε:
«Ενημερώθηκα από τον υπουργό των Εξωτερικών για την πορεία των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό με έμφαση στο ζήτημα της παρωχημένης λογικής των εγγυήσεων και των επεμβατικών δικαιωμάτων, το οποίο σήμερα συζητείται σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων».
Σύμφωνα με τον ίδιο, «η έως σήμερα προσπάθεια για δίκαιη, λειτουργική και βιώσιμη λύση έχει δυναμική που επιτρέπει συγκρατημένη αισιοδοξία και πρέπει να συνεχισθεί».
Γι’ αυτό, τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, Κύπρος και Ελλάδα δεν πρέπει να επιτρέψουν να γίνει η διαδικασία επίλυσης όμηρος της τουρκικής αδιαλλαξίας.
«Τόνισα στον κ. Κοτζιά ότι στην προσπάθεια αυτή, θεμελιώδης, απαράβατη αρχή είναι ότι η άρρηκτη ομοψυχία και ο συνεχής συντονισμός Αθήνας - Λευκωσίας είναι εθνική επιταγή», κατέληξε ο κ. Κουμουτσάκος.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης