Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η Χρυσή Αυγή ανεβάζει τον πήχη και διεκδικεί ρόλο αξιωματικής αντιπολίτευσης

Η Χρυσή Αυγή ανεβάζει τον πήχη και διεκδικεί ρόλο αξιωματικής αντιπολίτευσης
Αξίζει να αναφερθεί πως ο γ.γ. της παράταξης υποστήριξε πως «δε θα σωθούμε με το ευρώ», αλλά ότι «η χώρα χρειάζεται εθνικό νόμισμα και εθνική παραγωγή»
Το πολιτικό αυτό μήνυμα «έστειλαν» προς πάσα κατεύθυνση ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος και ο εκπρόσωπος Τύπου, Ηλίας Κασιδιάρης, στο πλαίσιο σημερινής (20/1) ανοιχτής εκδήλωσης του κόμματος.
Πιο συγκεκριμένα, σε ανοιχτή συγκέντρωση που έλαβε χώρα στο Μοσχάτο, στην αίθουσα Αρίων, η Χρυσή Αυγή παρουσίασε απόσπασμα από το πόρισμα του κόμματος για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ.
Ενδεικτικά, ειδική αναφορά έγινε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, επικεφαλής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος έλαβε δάνεια μέσω του Κήρυκα των Χανίων, για τα οποία επί δέκα χρόνια δεν κατέβαλε ούτε τόκους, αλλά ούτε και κεφάλαιο.
Επιπλέον, η Χρυσή Αυγή αναφέρθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό STAR του Βαρδή Βαρδινογιάννη, επισημαίνοντας πως, παρότι οι τράπεζες διαπίστωναν ότι δε μπορούσε να αποπληρώσει τους τόκους των προηγούμενων δανείων, συνέχιζαν να του χορηγού δάνεια.
Ως ήταν φυσικό, η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής για το εν λόγω ζήτημα κατέληξε να είναι μια πολιτική συγκέντρωση, με τον Ν. Μιχαλολιάκο και τον Ηλ. Κασιδιάρη να τονίζουν πως στόχος της Χρυσής Αυγής είναι να αναδειχθεί δεύτερο κόμμα στη Βουλή και να λάβει τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Αξίζει να αναφερθεί πως ο γ.γ. της παράταξης υποστήριξε πως «δε θα σωθούμε με το ευρώ», αλλά ότι «η χώρα χρειάζεται εθνικό νόμισμα και εθνική παραγωγή».
Επιπλέον, ο κ. Κασιδιάρης, στην τοποθέτησή του, ανέφερε πως όταν η Χρυσή Αυγή γίνει εξουσία δε θα στείλει τα ΕΚΑΜ - «όπως τα έστειλαν σε εμάς» - να συλλάβουν τους προέδρου των κομμάτων, επειδή χρωστάνε στις τράπεζες, αλλά με έναν δικαστικό λειτουργό θα απαιτήσει να ξεχρεώσουν όλα όσα πήραν από τον ελληνικό λαό.



Ν.Θ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης