Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οικονόμου (ΝΔ): Στο χείλος του γκρεμού η κυβέρνηση – Έχει υποστεί πανωλεθρία στη διαπραγμάτευση

Οικονόμου (ΝΔ): Στο χείλος του γκρεμού η κυβέρνηση – Έχει υποστεί πανωλεθρία στη διαπραγμάτευση
Η κυβέρνηση πουλά παραμύθι στο λαό ότι κάνει αντίσταση υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι η κυβέρνηση βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και ότι έχει υποστεί πανωλεθρία στις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις με τους δανειστές διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Β. Οικονόμου, ο οποίος υποστήριξε ότι αν και η κυβέρνηση έχει διαμορφώσει το πλαίσιο των μέτρων που θα υλοποιήσει πουλά το παραμύθι στο λαό ότι κάνει αντίσταση.
«Οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν υπογράψει συμφωνία για 3,5% πρωτογενή πλεονάσματα, έχουν διαμορφώσει το πλαίσιο των μέτρων που πρέπει να πάρουν ήδη, σύμφωνα με αυτά που έχουν υπογράψει και για εσωτερική κατανάλωση πουλάνε ένα παραμύθι στον ελληνικό λαό ότι κάνουν και μία αντίσταση.
Από τη στιγμή που έφερε ένα πρόγραμμα ο κ. Τσίπρας, πρέπει να το ολοκληρώσει.
Πρέπει να βγούμε στις αγορές, πράγμα που θα έπρεπε να το έχουμε κάνει από το 2015, που ήταν έτοιμη η χώρα» τόνισε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Οικονόμου.
Αναφερόμενος στη συμπλήρωση ενός έτους από την ημέρα που ανέλαβε ο Κ. Μητσοτάκης την προεδρία της ΝΔ, ο βουλευτής της ΝΔ είπε ότι «έχει βάλει τα θέματα ρεαλιστικά στην ατζέντα και στο τραπέζι προς τον ελληνικό λαό».
«Ο Μητσοτάκης δεν έχει υποσχεθεί τίποτα, που πρώτη φορά γίνεται αυτό, ενώ, όταν λέει ότι θα κόψει τους φόρους, δίνει ισοδύναμο περικοπή από 18 κωδικούς του προϋπολογισμού των κρατικών δαπανών, και όχι απολύσεις ή μείωση συντάξεων» επεσήμανε ο κ.Οικονόμου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης