Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ενισχύονται τα αγροτικά μπλόκα – Νέες μορφές κινητοποιήσεων από τους αγρότες της Νίκαιας

Ενισχύονται τα αγροτικά μπλόκα – Νέες μορφές κινητοποιήσεων από τους αγρότες της Νίκαιας
Oι αγρότες της Νίκαιας προχωρούν σε νέες μορφές κινητοποιήσεων
Συνεχίζουν τους τακτικούς αποκλεισμούς και των δύο ρευμάτων της Εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης οι αγρότες της Νίκαιας, που θα προβούν και σε νέες μορφές κινητοποιήσεων, αγροτικά μπλόκα στήνονται από τη Δευτέρα 30/1 στη Δυτική Μακεδονία, ενώ ένταση σημειώθηκε στο τελωνείο των Ευζώνων.
Ειδικότερα, οι αγρότες της Νίκαιας σχεδιάζουν για την Τετάρτη τη συμμετοχή τους με τρακτέρ στο «καραβάνι για τη σωτηρία της υγείας» της ΠΟΕΔΗΝ που θα φτάσει στη Λάρισα, ενώ αγροτική συγκέντρωση θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.
Στο μεταξύ, ένταση σημειώθηκε νωρίτερα κοντά στο τελωνείο των Ευζώνων, όταν αγρότης προσπάθησε με το τρακτέρ του παρακάμπτοντας τις αστυνομικές δυνάμεις να κατευθυνθεί στον κόμβο της Ειδομένης, ενώ τις κινητοποιήσεις συνεχίζουν και οι αγρότες στην Κρήτη, οι οποίοι απέκλεισαν για 15 λεπτά την εθνική οδό Χανίων-Ρεθύμνου στο ύψος του κόμβου "Μεγάλα Χωράφια".
Στο …χορό των κινητοποιήσεων μπαίνουν από αύριο, Δευτέρα 30/1 και μέχρι και την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου οι αγρότες στη Δυτική Μακεδονία.
Μάλιστα, θεωρείται βέβαιο το στήσιμο μπλόκου τη Δευτέρα 30/1 στο 'Αργος Ορεστικό, ήτοι στον κάθετο άξονα επί της Εγνατίας οδού, δρόμος που οδηγεί στο τελωνείο Κρυσταλλοπηγής, στα σύνορα της Ελλάδας με την Αλβανία.
Παράλληλα, οι αγρότες στο Καλονέρι Βοείου στήνουν επίσης αύριο το μπλόκο της Αγίας Κυριακής, στον κάθετο άξονα επί της Εγνατίας οδού, από τη διασταύρωση Σιάτιστας, ενώ μπλόκο αναμένεται να στηθεί στην παλαιά εθνική οδό Αμυνταίου-Θεσσαλονίκης, στον κόμβο Αντιγόνου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης