Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οικονόμου: Ο αμετανόητος Πολάκης εξακολουθεί να παίζει παιχνίδια εις βάρος της υγείας των πολιτών

Οικονόμου: Ο αμετανόητος Πολάκης εξακολουθεί να παίζει παιχνίδια εις βάρος της υγείας των πολιτών
«Ο κ. Πολάκης παρέθεσε στοιχεία για μια σειρά “διορισμών”, με άθροισμα που όχι μόνο δεν κάνει 4.000, αλλά μετά βίας φτάνει τους 1.760 για δύο χρόνια», σημειώνει ο βουλευτής της ΝΔ
«Είτε δεν ξέρει από αριθμητική, είτε συνεχίζει να λέει ψέματα συνειδητά με κάθε αφορμή, ο Αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης».
Την εκτίμηση αυτή διατυπώνει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου, με αφορμή τους «νέους διορισμούς» στην Υγεία από τον κ. Πολάκη, επισημαίνοντας ότι «αυτό έκανε [ο υπουργός] για άλλη μια φορά στη Βουλή, απαντώντας στην κριτική που του ασκήθηκε σχετικά με τις “αθρόες” προσλήψεις στο χώρο της υγείας, κάνοντας λόγο για 4.000 προσλήψεις από το 2015 μέχρι σήμερα».
«Ο κ. Πολάκης, μάλιστα, παρέθεσε στοιχεία για μια σειρά “διορισμών”, που αν κάποιος τα προσθέσει, το άθροισμα όχι μόνο δεν κάνει 4.000 αλλά μετά βίας φτάνει τους 1.760 για δύο χρόνια», αναφέρει ο κ. Οικονόμου, ενώ προσθέτει πως «φυσικά λείπουν οι γιατροί απ’ τον κατάλογο».
«Ο κ. Πολάκης αμετανόητος εξακολουθεί να παίζει παιχνίδια τα οποία όμως, δυστυχώς, είναι εις βάρος της υγείας των πολιτών», καταλήγει αιχμηρά ο κ. Οικονόμου.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης