Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Εξελέγη μη Eκτελεστικό Mέλος στο ΔΣ της Alpha Bank ο Σπυρίδωνας Μαυρόγαλος

tags :
Εξελέγη μη Eκτελεστικό Mέλος στο ΔΣ της Alpha Bank ο Σπυρίδωνας Μαυρόγαλος
Ο Ευάγγελος Ι. Καλούσης, δήλωσε, κατά τροποποίηση της από 29.9.2016 υποβληθείσας παραιτήσεώς του, ότι αυτή θέλει έχει ισχύ ουχί μεταγενεστέρως της 31.3.2017
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Alpha Bank, κατά τη συνεδρίασή του την 23.2.2017, εξέλεξε, σύμφωνα με τον ν. 3864/2010, κατόπιν υποδείξεως του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, τον κ. Σπυρίδωνα - Σταύρο A. Μαυρόγαλο - Φώτη, ως Mη Eκτελεστικό Mέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, σε αντικατάσταση της παραιτηθείσας κυρίας Παναγιώτας Σ. Ιπλιξιάν.
Περί της εκλογής του νέου Mέλους θα ενημερωθεί η αμέσως προσεχής Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Τραπέζης.
Εν συνεχεία, το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, ο κ. Βασίλειος Θ. Ράπανος,

ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, ο κ. Ευάγγελος Ι. Καλούσης,

ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΕΛΟΣ

Διευθύνων Σύμβουλος, ο κ. Δημήτριος Π. Μαντζούνης, ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

Οι Γενικοί Διευθυντές, κ.κ. Σπύρος Ν. Φιλάρετος, Αρτέμιος Χ. Θεοδωρίδης και
Γεώργιος Κ. Αρώνης.

ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

Ο κ. Ευθύμιος Ο. Βιδάλης.

ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕΛΗ

Ο κ. Ibrahim S. Dabdoub, η κυρία Carolyn G. Dittmeier και οι κ.κ. Richard R. Gildea, Shahzad A. Shahbaz και Jan A. Vanhevel.

ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του Ν. 3723/2008, το Ελληνικό Δημόσιο, διά της υπ’ αυτού ορισθείσας (βάσει της υπ’ αριθ. Γ.Δ.Ο.Π.0000278 ΕΞ/Χ.Π. 312 Αποφάσεως του Υπουργού Οικονομικών) εκπροσώπου του, κυρίας Μαρίκας Σ. Ιωάννου - Φραγκάκη.

ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του Ν. 3864/2010, ο κ. Σπυρίδων - Σταύρος A. Μαυρόγαλος - Φώτης, ως εκπρόσωπος, και δυνάμει υποδείξεως (διά της υπ’ αριθ. 16/31.1.2017 επιστολής) του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο όρισε, σύμφωνα με το ν. 3864/2010, κατόπιν υποδείξεως του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, διά της ως άνω επιστολής, τον κ. Σπυρίδωνα - Σταύρο A. Μαυρόγαλο - Φώτη, ως μέλος των Επιτροπών Ελεγκτικής, Διαχειρίσεως Κινδύνων, Αποδοχών και Εταιρικής Διακυβερνήσεως και Σχεδιασμού Διαδοχής του Διοικητικού Συμβουλίου για την υπολειπόμενη διάρκεια της θητείας του.
Ο ορισμός του κ. Σπυρίδωνα - Σταύρου A. Μαυρόγαλου - Φώτη, ως Μέλους της Ελεγκτικής Επιτροπής του Διοικητικού Συμβουλίου θα επικυρωθεί από την αμέσως προσεχή Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Τραπέζης.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Alpha Bank ανακοινώνει ότι, κατά την από 23.2.2017 συνεδρίασή του, το Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος κ. Ευάγγελος Ι. Καλούσης, δήλωσε, κατά τροποποίηση της από 29.9.2016 υποβληθείσας παραιτήσεώς του, ότι αυτή θέλει έχει ισχύ ουχί μεταγενεστέρως της 31.3.2017.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης