Διεθνή

«Συγγνώμη» από την PricewaterhouseCoopers για την ιστορική γκάφα στην απονομή των Όσκαρ

tags :
«Συγγνώμη» από την PricewaterhouseCoopers για την ιστορική γκάφα στην απονομή των Όσκαρ
«Λυπούμαστε βαθιά γι αυτό που συνέβη», ανέφερε η PwC σε επίσημη ανακοίνωσή της, προσθέτοντας πως διερευνά τι πήγε στραβά
«Συγγνώμη» ζήτησε σήμερα, Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου, η ελεγκτική εταιρεία PricewaterhouseCoopers (PwC) για την ιστορική γκάφα στη χθεσινή απονομή των βραβείων Όσκαρ.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της 89ης τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ, οι ηθοποιοί Warren Beatty και Faye Dunaway ανακοίνωσαν πως το Όσκαρ καλύτερης ταινίας απονέμεται στην ταινία «La La Land», προτού οι διοργανωτές προλάβουν να ειδοποιήσουν πως το βραβείο ανήκει κανονικά στην ταινία «Moonlight».
Στους δύο ηθοποιούς, που απένειμαν το βραβείο, είχε δοθεί λάθος φάκελος.
Την ευθύνη ανέλαβε εξολοκλήρου η PwC, η αρμόδια εταιρεία για την καταμέτρηση των ψήφων και την ανάδειξη των νικητών των βραβείων Όσκαρ.
«Λυπούμαστε βαθιά γι αυτό που συνέβη», ανέφερε η PwC σε επίσημη ανακοίνωσή της, προσθέτοντας πως διερευνά τι πήγε στραβά.
«Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη από την [ταινία] Moonlight, την [ταινία] La La Land, τον Warren Beatty, τη Faye Dunaway και τους τηλεθεατές των βραβείων Όσκαρ για το λάθος», τόνιζε η PwC.
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους υποψηφίους, την Ακαδημία, το ABC και τον Jimmy Kimmel, για τον τρόπο που χειρίστηκαν την κατάσταση», κατέληγε η ανακοίνωση της ελεγκτικής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης