Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

BofA: Το β' 6μηνο του 2017 οι δείκτες της Wall Street θα καταρρεύσουν – Ιδού το γιατί

BofA: Το β' 6μηνο του 2017 οι δείκτες της Wall Street θα καταρρεύσουν – Ιδού το γιατί
«Προς το παρόν παραμένουμε "ταύροι"»
Αντιστροφή του κλίματος για τις μετοχές υψηλού κινδύνου της Wall Street αναμένει από το β' 6μηνο του τρέχοντος έτους η Bank of America, επικαλούμενη τον συνδυασμό της επιθετικής νομισματικής πολιτικής από τη Federal Reserve και των μειωμένων κερδών ανά μετοχή, που θα παρατηρηθεί το εν λόγω χρονικό διάστημα.
«Η απότομη σύσφιξη της αμερικανικής νομισματικής πολιτικής (αύξηση των επιτοκίων) μπορεί αυτήν την περίοδο να είναι εξαιρετικά επιβλαβής», αναφέρουν στο σχετικό τους σημείωνα οι αναλυτές της αμερικανικής τράπεζας, τονίζοντας ότι οι ακραίες τιμές στα επιτόκια μπορούν να συμβάλουν στην χρηματοπιστωτική αστάθεια.
Αν και προς το παρόν παραμένουμε "ταύροι", συνεχίζουν οι αναλυτές, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την ευπάθεια του κινδύνου όταν η Fed οδεύει προς την αύξηση των επιτοκίων, ειδικά όταν αυτό συμπίπτει με τις χαμηλές προσδοκίες για τα εταιρικά κέρδη.
Τα περιουσιακά στοιχεία υψηλού κινδύνου, διευκρινίζεται, ίσως βρεθούν αντιμέτωπα με μία μεγάλη πτώση λόγω των αυξημένων ανησυχιών που θα έχουν αναπτυχτεί.
Αναλυτικότερα











www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης