Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέα συνάντηση της Αχτσιόγλου με τους θεσμούς το μεσημέρι - Στο επίκεντρο τα εργασιακά

Νέα συνάντηση της Αχτσιόγλου με τους θεσμούς το μεσημέρι - Στο επίκεντρο τα εργασιακά
Σήμερα, Κυριακή 5 Μαρτίου, στις 15:00 το μεσημέρι η νέα συνάντηση
Συνεχίζονται και σήμερα, Κυριακή 5 Μαρτίου, οι συναντήσεις μεταξύ  κυβέρνησης και θεσμών, προκειμένου να υπάρξει πρόοδος σε σειρά ανοιχτών ζητημάτων, καθώς οι διαφωνίες που καταγράφονται παραμένουν αγεφύρωτες.
Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα η υπουργός Εργασίας , Έφη Αχτσιόγλου, και ο υπουργός Οικονομικών, Ευ. Τσακαλώτος, αναμένεται το μεσημέρι στις 15:00 να έχουν νέα συνάντηση με τους θεσμούς, καθώς χθες, Σαββάτο 4/3, στη συνάντηση που έγινε και διήρκησε αρκετές ώρες με μια ενδιάμεση διακοπή, όπως ανέφερε  ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος, συζήτησαν τεχνικά θέματα που αφορούν στα μέτρα ύψους 2% του ΑΕΠ που θέτει το ΔΝΤ.
Μάλιστα, όπως σημείωνε κυβερνητικό στέλεχος, θα απατηθεί από τα τεχνικά κλιμάκια περαιτέρω τεκμηρίωση για τα θέματα που παραμένουν ανοιχτά.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι  το ταμείο παραμένει στη θέση του και απαιτεί την εφαρμογή από το 2018 των μέτρων για περικοπή των συντάξεων και μείωση του αφορολόγητου.
Έτσι, τα τεχνικά κλιμάκια αναμένεται θα βάλουν στο… μικροσκόπιο το θέμα του αφορολογήτου και των αντίμετρων.
Επιπλέον, αύριο, Δευτέρα 6 Μαρτίου, αναμένεται να συνεχιστούν οι συζητήσεις μεταξύ κυβέρνησης και θεσμών για τα δημοσιονομικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης