Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζαχαριάδης: Κάποιοι ποντάρουν στο σενάριο καταστροφής της χώρας – Σεβαστά, αλλά προσωρινά τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ

Ζαχαριάδης: Κάποιοι ποντάρουν στο σενάριο καταστροφής της χώρας – Σεβαστά, αλλά προσωρινά τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ
Όταν έρθουν τα τελικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ θα τα αξιολογήσουμε είπε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι κάποιοι ποντάρουν στα σενάρια καταστροφής της χώρας διατύπωσε ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ και κληθείς να σχολιάσει τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ ο κ.Ζαχαριάδης είπε ότι τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ είναι σεβαστά αλλά προσωρινά, επισημαίνοντας ότι «όταν έρθουν τα τελικά στοιχεία θα τα αξιολογήσουμε».
Όπως είπε ο κ.Ζαχαριάδης, οι επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας για το 2016 θα είναι καλύτερη από ότι είχε προϋπολογίσει η κυβέρνηση στον προϋπολογισμό, ενώ παρατήρησε ότι «δεν μπορεί να λέει ο καθένας ότι θέλει».
«Η ίδια η Eurostat λέει να περιμένουμε να δούμε τα νέα στοιχεία» τόνισε ο κ.Ζαχαριάδης, ο οποίος επιτέθηκε σε όσους προσπαθούν να βγάλουν «αναξιόπιστο τον πρωθυπουργό» τη στιγμή που «σε προβλέψεις και πολιτικές αναλύσεις έχουν κάνει χιλιάδες φορές λάθος προβλέψεις».
Πάντως, ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «αυτό που συζητάμε είναι ένα μείγμα μηδενικού δημοσιονομικού αποτελέσματος, που προφανώς θα έχει κάποιες επιβαρύνσεις αλλά θα έχει βεβαίως και τις ισόποσες ελαφρύνσεις».
«Το αποτέλεσμα αυτό θα είναι μηδέν εις το πηλίκο, γενικώς για την ελληνική οικονομία» υποστήριξε ο κ.Ζαχαριάδης αναφέροντας πως «προφανώς θα υπάρξουν κάποια νοικοκυριά τα οποία θα πιεστούν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης