Επιχειρήσεις

Παραμένει η ρύθμιση οφειλών για το Mega προς τη Digea μέχρι την απόφαση για την υποβάθμιση του σήματος

Παραμένει η ρύθμιση οφειλών για το Mega προς τη Digea μέχρι την απόφαση για την υποβάθμιση του σήματος
Η αίτηση των τεχνικών συζητήθηκε σήμερα 15 Μαρτίου 2017 ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου 
Το καθεστώς ρύθμισης οφειλών (μηνιαίες δόσεις 40.000 ευρώ) για το για το Mega προς την Digea θα παραμείνει μέχρι την έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου επί της αίτησης που έχουν καταθέσει οι τεχνικοί της ΕΤΙΤΑ (Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής) για την υποβάθμιση του σήματος του τηλεοπτικού σταθμού.
Η αίτηση των τεχνικών συζητήθηκε σήμερα 15 Μαρτίου 2017 ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου στο οποίο άσκησαν πρόσθετες παρεμβάσεις υπέρ των αιτούντων η Τηλέτυπος, η ιδιοκτήτρια του σταθμού και τα συνδικαλιστικά σωματεία της ΕΣΗΕΑ και ΕΠΗΕΑ.
Στο δικαστήριο κατέθεσε ο πρόεδρος της ΕΤΙΤΑ, Γιώργος Σκεπετζάκης, τονίζοντας πως αν υποβαθμιστεί το σήμα από την Digea ο τηλεοπτικός σταθμός θα υποστεί μεγάλη ζημία, καθώς τα έσοδα από διαφημίσεις που εισπράττονται τώρα στο κανάλι, θα σταματήσουν γιατί οι διαφημιστικές εταιρείες δεν δίνουν τα προϊόντα τους αν το σήμα εκπομπής δεν είναι άψογο, δηλαδή χωρίς «χιόνι» και με σωστή ποιότητα ήχου. Ο μάρτυρας είπε πως το κανάλι θα πρέπει να μείνει ανοικτό και συμπλήρωσε πως υπάρχουν 500 άτομα «που περιμένουν να δουν ποια θα είναι εξέλιξη του μεγάλου καναλιού».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης