Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αβραμόπουλος: Ευρώπη και Τουρκία πρέπει να συνεχίσουν να συνεργάζονται σε όλα τα επίπεδα

Αβραμόπουλος: Ευρώπη και Τουρκία πρέπει να συνεχίσουν να συνεργάζονται σε όλα τα επίπεδα
Όσα συνέβησαν στην Ευρώπη αλλά και τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό των χωρών, συμπεριλαμβανομένης και της Τουρκίας, δεν πρέπει να επηρεάσουν τη στρατηγική προοπτική της Τουρκίας
Όσα συνέβησαν στην Ευρώπη αλλά και τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό των χωρών, συμπεριλαμβανομένης και της Τουρκίας, δεν πρέπει να επηρεάσουν τη στρατηγική προοπτική της Τουρκίας, η οποία εκεί συναντιέται και με την προοπτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Αυτό υποστήριξε σήμερα Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 ο Ευρωπαίος επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση του πρακτορείου ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφορικά με το μέλλον της συμφωνίας Ε.Ε. - Τουρκίας για το μεταναστευτικό υπό το φως των τελευταίων εξελίξεων στις ευρω-τουρκικές σχέσεις.
Όπως επεσήμανε ο Αβραμόπουλος κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στη Μυτιλήνη, «Ευρώπη και Τουρκία πρέπει να συνεχίσουν να συνεργάζονται σε όλα τα επίπεδα».
Όπως τόνισε ο ίδιος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, «Είναι επωφελές και για την Τουρκία και για την Ευρώπη. Ιδιαίτερα δε στο πεδίο που συναντιώνται οι ανθρωπιστικές αρχές τις οποίες η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει βάλει στο υψηλότερο βαθμό προτεραιότητας διαχειριζόμενη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτήν την κατάσταση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης