Τελευταία Νέα
Διεθνή

Forbes: Ο Trump 544ος πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη το 2016 με περιουσία 3,5 δισ. δολ.

Forbes: Ο Trump 544ος πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη το 2016 με περιουσία 3,5 δισ. δολ.
Στον κατάλογο του Forbes για το 2016 με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο καταγράφηκε αριθμός-ρεκόρ 2.043 δισεκατομμυριούχων
Σε «μόλις» 3,5 δισ. δολάρια περιορίστηκε το 2016 η συνολική καθαρή αξία της περιουσίας του νέου Αμερικάνου προέδρου, Donald Trump, ο οποίος υποχώρησε περισσότερο από 100 θέσεις σε σύγκριση με το 2015, στον αριθμό 544 του καταλόγου με τους πλουσιότερους ανθρώπους επί Γης που εξέδωσε για το παρελθόν έτος το περιοδικό Forbes.
Ο δισεκατομμυριούχος πρόεδρος εμφανίζεται να διαθέτει περίπου το ένα τρίτο της περιουσίας που εμφανιζόταν να κατέχει, τουλάχιστον σύμφωνα με ίδιες δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της - εκ του αποτελέσματος - επιτυχημένης προεκλογικής του εκστρατείας.
Αυτό που φαίνεται ότι προκάλεσε την απώλεια περιουσίας στον Trump ήταν κυρίως η αποκλιμάκωση των τιμών της αγοράς ακινήτων στη Νέα Υόρκη - κυρίως στο κέντρο του Μανχάταν - όπου ο μεγιστάνας Trump διαθέτει μεγάλο αριθμό ακινήτων.
Τις τρεις πρώτες θέσεις των πλουσιοτέρων ανθρώπων του πλανήτη στον κατάλογο του Forbes κατέλαβαν κατά σειρά ο ιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, ο πρόεδρος της Berkshire Hathaway μεγαλο-επενδυτής Warren Buffet και ο ιδρυτής της Amazon, Jeff Bezos, του οποίου η περιουσία αυξήθηκε εντυπωσιακά κατά 27,6 δισ. δολάρια το 2016.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός, ότι στον κατάλογο του Forbes για το 2016 με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο καταγράφηκε αριθμός-ρεκόρ 2.043 δισεκατομμυριούχων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης