Τελευταία Νέα
Διεθνή

May: «Άρρωστη και ανήθικη» η τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο - Δεν θα μας διχάσουν οι «δυνάμεις του κακού»

May: «Άρρωστη και ανήθικη» η τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο - Δεν θα μας διχάσουν οι «δυνάμεις του κακού»
«Οποιαδήποτε προσπάθεια να ηττηθούν οι αξίες του βρετανικού Κοινοβουλίου είναι καταδικασμένη σε αποτυχία»
Ως «άρρωστη και ανήθικη» καταδίκασε τη σημερινή τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο η Βρετανίδα πρωθυπουργός, Theresa May, σε βραδινό μήνυμά της προς τον λαό της απόψε Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017, έξω από την πρωθυπουργική κατοικία.
Η May εκθείασε την «εξαιρετική γενναιότητα» της αστυνομίας και των υπηρεσιών ασφαλείας κατά τη διάρκεια της σημερινής επίθεσης έξω από το βρετανικό Κοινοβούλιο, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη συνεισφορά των μονάδων επείγουσας απόκρισης, όπως τα ασθενοφόρα και άλλες κυβερνητικές μονάδες.
Για τη Βρετανίδα πρωθυπουργό, οποιαδήποτε προσπάθεια να ηττηθούν οι αξίες του βρετανικού Κοινοβουλίου είναι «καταδικασμένη σε αποτυχία», υποσχόμενη ότι ποτέ δεν θα επιτραπεί στις «δυνάμεις του κακού» να διχάζουν τη βρετανική κοινωνία.
Η May δεν παρέλειψε να αποτίσει φόρο τιμής σε όσους σήμερα σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν, εκφράζοντας τη συμπαράστασή της στους συγγενείς και στους οικείους τους.
Νωρίτερα το απόγευμα, η Βρετανίδα πρωθυπουργός είχε προεδρεύσει έκτακτης 45λεπτης συνόδου της ειδικής διατομεακής επιτροπής βρετανικών υπηρεσιών ασφαλείας COBRA, στην οποία συζητήθηκαν πτυχές της σημερινής επίθεσης.
Οι βρετανικές σημαίες στην Downing Street κυματίζουν μεσίστιες ως δείγμα σεβασμού προς τα αθώα θύματα της άνανδρης τρομοκρατικής επίθεσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης