Τελευταία Νέα
Διεθνή

Joe Biden: Αν συμμετείχα, θα είχα κερδίσει τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2016

Joe Biden: Αν συμμετείχα, θα είχα κερδίσει τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2016
Όταν έπρεπε να πάρει την οριστική απόφαση, τον Μάιο του 2015, συνέβη κάτι τραγικό: ο γιος του πέθανε από καρκίνο στον εγκέφαλο
Την πεποίθηση πως αν συμμετείχε στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου 2016, θα είχε κερδίσει, εξέφρασε ο πρώην αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Joe Biden.
Βέβαια, όπως παραδέχθηκε, θα ήταν ιδιαιτέρα δύσκολο να κερδίσει το χρίσμα των Δημοκρατικών, όπως έκανε η Hillary Clinton.
Ο κ. Biden βρισκόταν ανάμεσα στα ονόματα για τους υποψήφιους των Δημοκρατικών, ωστόσο όταν έπρεπε να πάρει την οριστική απόφαση, τον Μάιο του 2015, συνέβη κάτι τραγικό: ο γιος του πέθανε από καρκίνο στον εγκέφαλο.
Ως αποτέλεσμα, ανακοίνωσε πως δεν θα διεκδικήσει το χρίσμα της παράταξής του, καθώς έχασε «ένα κομμάτι από την ψυχή του», όπως δήλωσε και ο ίδιος σήμερα 27 Μαρτίου 2017, σε ομιλία του στο Colgate University της Νέας Υόρκης…
Η κα Clinton, πριν ηττηθεί από τον Donald Trump, είχε κερδίσει το χρίσμα από τον Bernie Sanders, ο οποίος στηριζόταν κυρίως από νέους πολίτες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης