Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζαχαριάδης: Ο Στουρνάρας διατυπώνει περισσότερο πολιτικό παρά θεσμικό λόγο - Κορυφώνεται η σύγκρουση

Ζαχαριάδης: Ο Στουρνάρας διατυπώνει περισσότερο πολιτικό παρά θεσμικό λόγο - Κορυφώνεται η σύγκρουση
Η κυβέρνηση θέλει να κλείσει η αξιολόγηση το συντομότερο δυνατό είπε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Κορυφώνεται η σύγκρουση της κυβέρνησης με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γ. Στουρνάρα καθώς ολοένα και περισσότερα στελέχη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ βάλλουν κατά του διοικητή της ΤτΕ.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Ζαχαραριάδης εξαπέλυσε επίθεση κατά του κ.Στουρνάρα, υποστηρίζοντας ότι «ο κ. Στουρνάρας διατυπώνει περισσότερο πολιτικό λόγο παρά θεσμικό και οικονομικό».
«Ας μας πει εάν οι απόψεις που εκφράζει τελευταία είναι προσωπικές του ή θεσμικές της Τράπεζας της Ελλάδας» τόνισε ο κ.Ζαχαριάδης, αναφέροντας πως η ελληνική πλευρά θέλει να κλείσει η αξιολόγηση το συντομότερο δυνατόν.
Σημειώνεται πως κατά του κ.Στουρνάρα, τοποθετήθηκε σήμερα και ο υπ. Εσωτερικών, Π. Σκουρλέτης, ο οποίος υποστήριξε πως ο κ.Στουρνάρας συμπεριφέρεται περισσότερο «ως πολιτικό πρόσωπο παρά ως θεσμικός παράγοντας» ενώ χαρακτήρισε τις δηλώσεις του κ.Στουρνάρα (είχε υποστηρίξει πρόσφατα ότι το ασφαλιστικό είναι γενναιόδωρο) προκλητικές και υπονομευτικές.
Την ίδια στιγμή, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή για «αδικαιολόγητες προαγωγές στελεχών και διευθυντών στην Τράπεζα της Ελλάδος» και ρωτούν τον υπ. Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο αν προτίθεται να προβεί στις «απαραίτητες ενέργειες» προκειμένου να διερευνήσει τη υπόθεση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης