Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Είναι καλό που έκλεισε η συμφωνία στη Μάλτα - Αν δεν έκλεινε θα πηγαίναμε για κλείσιμο της χώρας

Λεβέντης: Είναι καλό που έκλεισε η συμφωνία στη Μάλτα - Αν δεν έκλεινε θα πηγαίναμε για κλείσιμο της χώρας
«Αποκλείεται να πιαστεί ο στόχος του 3,5% την στιγμή που δεν έρχεται κανένας επενδυτής», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β.Λεβέντης
«Είναι καλό που έκλεισε η συμφωνία στη Μάλτα.
Αν δεν έκλεινε θα πηγαίναμε για κλείσιμο της χώρας», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του «Ε».
Αναφορικά με τον στόχο του πρωτογενούς πλεονάσματος, εκτίμησε ότι «αποκλείεται να πιαστεί ο στόχος του 3,5% την στιγμή που δεν έρχεται κανένας επενδυτής».
Ακόμη, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ανέφερε ότι πριν από τρεις ημέρες του έστειλε μια επιστολή ο P. Moscovisi , στην οποία ανέφερε ότι θα συσταθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ένας μηχανισμός για τις μεταρρυθμίσεις.
Μάλιστα, όπως ανέφερε ο κ. Λεβέντης, ο Ευρωπαίος Επίτροπος του ζήτησε να τον βοηθήσει και να τον ενημερώνει για την πρόοδο των μεταρρυθμίσεων.
Ακόμη, ο κ. Λεβέντης τόνισε ότι θα του στείλει και εκείνος μια επιστολή πριν από το Πάσχα, με την οποία θα τον ενημερώνει, ενώ επιστολή θα στείλει και στην A. Merkel.
Αναφερόμενος στο περιεχόμενο της επιστολή του προς τον κ. Μoscovisi,  ο κ. Λεβέντης είπε ότι θα γράφει ότι «ετσι όπως πάτε δεν κάνετε τίποτα, θα πτωχεύσει η Ελλάδα και θα πάνε και τσάμπα τα λεφτά σας.
Η Ελλάδα θέλει άλλο πράγμα.
Θέλει μεταρρυθμίσεις.
Το πρόβλημα της Ελλάδος είναι πολύ μεγαλύτερο από 3,6 δισ. ευρώ.
Θα δημιουργηθεί και άλλη τρύπα.
Η φοροδοτική ικανότητα του κόσμου έχει στραγγίξει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης