Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας: Προπαγάνδα της κυβέρνησης η Εξεταστική, για να περάσει η αντιλαϊκή πολιτική στην Υγεία

Κουτσούμπας: Προπαγάνδα της κυβέρνησης η Εξεταστική, για να περάσει η αντιλαϊκή πολιτική στην Υγεία
«Ό,τι διαφυλάχτηκε στις κατακτήσεις, διαφυλάχθηκε σε σύγκρουση με την Ε.Ε.»...
Η πρωτοβουλία της κυβέρνησης για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής (στην Υγεία) αποτελεί «προπαγάνδα» για να περάσει η αντιλαϊκή πολιτική στο χώρο της υγείας, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
«Όλα τα όσα κάνει στο χώρο της υγείας η κυβέρνηση το ΚΚΕ τα θεωρεί καραμπινάτα σκάνδαλα όπως έκαναν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις κυρίως στα θέματα τα εργασιακά», είπε χαρακτηριστικά κατά την ομιλία του στη Βουλή για την Εξεταστική ο κ. Κουτσούμπας.
Επίσης, ο επικεφαλής του ΚΚΕ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα για τη β' αξιολόγηση, σημειώνοντας πως οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ «δεν είπαν κουβέντα για την κατάργηση του νομοθετικού πλαισίου κλαδικών συμβάσεων, κουβέντα για την υποχρεωτικότητα των συμβάσεων».
«Ό,τι διαφυλάχτηκε στις κατακτήσεις, διαφυλάχθηκε σε σύγκρουση με την Ε.Ε.», σχολίασε, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει γίνει πιο ευρωλάγνα από τους πιο ευρωλάγνους.
Ο γ.γ. του ΚΚΕ αναφέρθηκε επίσης και στα θέματα εξωτερικής πολιτικής, λέγοντας «τι ανάγκες εξυπηρετεί η παρουσία του ελληνικού στρατού στο Κόσσοβο», ενώ ζήτησε και το κλείσιμο των Νατοϊκών βάσεων, κυρίως της Σούδας:
«Να γιατί λέμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσφέρει μεγάλες υπηρεσίες στο σύστημα»…
Αναφερόμενος στη Ν.Δ., δήλωσε ότι «έχει πρόβλημα γιατί η κυβέρνηση αποδείχτηκε πιο πρόθυμη για να υλοποιεί πράγματα της δικής της πολιτικής»…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης