Τελευταία Νέα
Διεθνή

Pence (ΗΠΑ): Η Βόρεια Κορέα παίρνει το μήνυμα για να εγκαταλείψει την πυρηνική της δραστηριότητα

Pence (ΗΠΑ): Η Βόρεια Κορέα παίρνει το μήνυμα για να εγκαταλείψει την πυρηνική της δραστηριότητα
Αξιωματούχοι της κυβέρνησης Trump έχουν διαμηνύσει, πως η «στρατηγική της υπομονής» της κυβέρνησης Οbama  απέναντι στη Βόρεια Κορέα έχει τελειώσει
Η Βόρεια Κορέα λαμβάνει το μήνυμα ότι, πρέπει να εγκαταλείψει την «απερίσκεπτη» πυρηνική της δραστηριότητα, εκτιμά ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Mike Pence. 
«Όπως λέει και ο πρόεδρος (σ.σ. Donald Trump), ήρθε η ώρα για τη Βόρεια Κορέα να συμπεριφέρεται σωστά, να ακούει την παγκόσμια κοινότητα, να αναιρέσει τις πυρηνικές φιλοδοξίες της και να είναι πρόθυμη να ενταχθεί στην οικογένεια των εθνών,» δήλωσε ο Pence στο CNN σήμερα 18/4/2017,
Αξιωματούχοι της κυβέρνησης Trump έχουν διαμηνύσει, πως η «στρατηγική της υπομονής» της κυβέρνησης Οbama  απέναντι στη Βόρεια Κορέα έχει τελειώσει.
Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ πιστεύει, πως η Βόρεια Κορέα ακούει τις ανησυχίες της αμερικανικής κυβέρνησης, γεγονός που είναι ενθαρρυντικό, όπως είπε.
«Από την πλευρά μου είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι παίρνουν το μήνυμα», δήλωσε ο Pence.
«Η ελπίδα μου είναι ότι θα συνεχίσουν να παίρνουν το μήνυμα, όχι μόνο από τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα, αλλά και από την Κίνα και τις χώρες σε όλο τον κόσμο για μία κορεατική χερσόνησο αποπυρηνικοποιημένη», συνέχισε ο Αμερικανός αντιπρόεδρος.  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης