Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Attica Bank: Στις 15 Μαϊου 2017 η έκτακτη Γενική Συνέλευση για το σχέδιο διαχείρισης των NPLs

tags :
Attica Bank: Στις 15 Μαϊου 2017 η έκτακτη Γενική Συνέλευση για το σχέδιο διαχείρισης των NPLs
Στις 15 Μαϊου 2017 θα πραγματοποιηθεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Attica Bank
Στις 15 Μαϊου 2017 θα πραγματοποιηθεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων,  με αντικείμενο την έγκριση υλοποίησης του σχεδίου αγοράς και διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων δανείων και κάλυψης του δυσμενούς σεναρίου της τελευταίας ΑΜΚ με κεφαλαιακή ενίσχυση TIER I από επενδυτή που έχει καταθέσει δεσμευτική προσφορά.
Όπως αναφέρει η εταιρεία, μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας της 20/04/2017, καλούνται οι κ.κ. μέτοχοι κάτοχοι κοινών μετοχών της εδρεύουσας στην Αθήνα (οδός Ομήρου αρ. 23) Ανώνυμης Τραπεζικής Εταιρείας με την επωνυμία "ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" (η "Τράπεζα) σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 15/05/2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00, στην Αθήνα, στην αίθουσα Βικέλα του ισογείου του επί της οδού Ακαδημίας 54 κτηρίου της Τράπεζας.

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

1. Έγκριση υλοποίησης του σχεδίου αγοράς και διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων δανείων και κάλυψης του δυσμενούς σεναρίου της τελευταίας ΑΜΚ με κεφαλαιακή ενίσχυση TIER I από επενδυτή που έχει καταθέσει δεσμευτική προσφορά.
2. Διάφορες ανακοινώσεις.
Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας για το σύνολο ή ορισμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης, οι κ.κ. μέτοχοι κάτοχοι κοινών μετοχών καλούνται σε: Α' Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 29/05/2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00, στην Αθήνα, στην αίθουσα Βικέλα του ισογείου του επί της οδού Ακαδημίας 54 κτηρίου της Τράπεζας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης