Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνάντηση Κουντουρά με τον Πρέσβη των ΗΠΑ – Στο μικροσκόπιο οι επενδυτικές δυνατότητες

Συνάντηση  Κουντουρά με τον Πρέσβη των ΗΠΑ – Στο μικροσκόπιο οι επενδυτικές δυνατότητες
Η Υπουργός Τουρισμού, Ε. Κουντουρά, ενημέρωσε τον Αμερικανό Πρέσβη για τη δυναμική αύξηση του εισερχόμενου από τις ΗΠΑ τουρισμού στην Ελλάδα την τελευταία διετία
Με τον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, κ.Geoffrey R. Pyatt, συναντήθηκε η Υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, στο υπουργείο.
Η  κ. Κουντουρά ενημέρωσε τον Αμερικανό Πρέσβη για τη δυναμική αύξηση του εισερχόμενου από τις ΗΠΑ τουρισμού στην Ελλάδα την τελευταία διετία, ως αποτέλεσμα των στοχευμένων ενεργειών για την ενίσχυση της παρουσίας της Ελλάδας στην αμερικανική τουριστική αγορά.
Αναφέρθηκε εκτενώς στην υλοποιούμενη πολιτική και το σχεδιασμό για την περαιτέρω ανάπτυξη των τουριστικών σχέσεων και την εντατική προώθηση και προβολή, με στόχο την προσέλκυση σταθερά αυξανόμενου αριθμού επισκεπτών.
Στη συνάντηση επίσης συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις για την ενίσχυση των απευθείας αεροπορικών συνδέσεων, μετά και την καθιέρωση απευθείας δρομολογίου που συνδέει την Αθήνα και τη Νέα Υόρκη καθημερινά όλο το χρόνο, όπως επίσης και οι επενδυτικές δυνατότητες και ευκαιρίες που προσφέρει η Ελλάδα στον τομέα του τουρισμού.
Ο πρέσβης των ΗΠΑ ενημέρωσε την Υπουργό για το ενδιαφέρον αμερικανικών ομίλων και επιχειρήσεων να επενδύσουν στην Ελλάδα και στον ελληνικό τουρισμό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης