Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζαχαριάδης για την τροπολογία σχετικά με το λαθρεμπόριο: Ο Σαββίδης, η διαπλοκή και ο... αγαπημένος του Πορτοσάλτε

Ζαχαριάδης για την τροπολογία σχετικά με το λαθρεμπόριο: Ο Σαββίδης, η διαπλοκή και ο... αγαπημένος του Πορτοσάλτε
Ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην τροπολογία για το λαθρεμπόριο
Την κίνηση της κυβέρνησης να καταθέσει τροπολογία για το λαθρεμπόριο επιχείρησε να υπερασπιστεί ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, τη στιγμή που η αντιπολίτευση κάνει λόγο για φωτογραφική διάταξη με στόχο τη διαγραφή κερδών της ΣΕΚΑΠ του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.
«Εμείς δεν έχουμε φίλους επιχειρηματίες, είμαστε με την υγιή επιχειρηματικότητα» είπε ο Κώστας Ζαχαριάδης σε ερώτηση που του έγινε -κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής παρέμβασης στην τηλεόραση του Σκάι- γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε στη Βουλή και υπερψήφισε τροπολογία με την οποία διαγράφονται χρέη της ΣΕΚΑΠ του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.
«Προσπαθείτε να βγάλετε λάδι τη διοίκηση της ΝΔ» εξερράγη ο Κώστας Ζαχαριάδης.
«Αριστερή διαπλοκή το λένε αυτό» παρατήρησε ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε.
«Κύριε Πορτοσάλτε, αν θέλετε να ψάξετε για διαπλοκή να ψάξετε στα έδρανα της Βουλής και να την αναζητήσετε στην αντιπολίτευση» τόνισε ο Κώστας Ζαχαριάδης και πρόσθεσε: «Αν βρείτε αποδείξεις ότι είμαστε διαπλεκόμενοι να τις βγάλετε και να τις πάτε στη δικαιοσύνη, που έλεγε και ο αγαπημένος σας κ. Σημίτης».
«Δεν μπορεί να το παίζει θύμα η αντιπολίτευση, το καταλάβατε;» είπε ο κ. Ζαχαριάδης και έκλεισε την τηλεφωνική του γραμμή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης