Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Συστήματα Sunlight: Είσοδος στην αγορά καταναλωτικών μπαταριών της Νιγηρίας

tags :
Συστήματα Sunlight: Είσοδος στην αγορά καταναλωτικών μπαταριών της Νιγηρίας
Η Νιγηρία αποτελεί την πολυπληθέστερη χώρα της Αφρικής και την έβδομη πολυπληθέστερη χώρα στον κόσμο
Η εταιρεία Συστήματα Sunlight, μέλος του Ομίλου Olympia ιδρύσεως Πάνου Γερμανού, συνεχίζει την επιτυχημένη και εξωστρεφή της πορεία στις αγορές του εξωτερικού με την διεύρυνση της συνεργασίας της με την Toshiba και στην αγορά της Νιγηρίας.
Συγκεκριμένα, μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας Bisedge, η οποία εδρεύει στη χώρα, η Συστήματα Sunlight εισέρχεται στην αγορά καταναλωτικών μπαταριών της Νιγηρίας.
Η νέα συνεργασία αξιοποιεί πλήρως τη νέα σειρά προϊόντων που λανσαρίστηκε σε συνεργασία με την Toshiba, η οποία απευθύνεται σε αγορές που απαιτούν ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική - όπως είναι κατά κύριο λόγο οι αγορές της Αφρικής και Ανατολικής Ευρώπης.
Η Νιγηρία αποτελεί την πολυπληθέστερη χώρα της Αφρικής και την έβδομη πολυπληθέστερη χώρα στον κόσμο, την 21η μεγαλύτερη οικονομία παγκοσμίως, ενώ λόγω της έλλειψης υποδομών ενέργειας, αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές αγορές καταναλωτικών μπαταριών.
O Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Β. Μπίλης δήλωσε σχετικά:
«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την επέκταση της συμφωνίας μας με την Toshiba στις αγορές της Αφρικής, εκπληρώνοντας το όραμά μας προς ένα αμιγώς εξωστρεφές μοντέλο ανάπτυξης. Με την επέκταση της συνεργασίας μας, ανοίγουμε μία νέα προοπτική ανάπτυξης στο κομμάτι καταναλωτικών μπαταριών, σε μια ήπειρο με σημαντική ζήτηση σε αυτά τα προϊόντα».
Αξίζει να σημειωθεί πως η Συστήματα Sunlight αποτελεί τον μεγαλύτερο διεθνώς διανομέα καταναλωτικών μπαταριών Toshiba εδώ και 30 χρόνια, ενώ πρόσφατα ανέλαβε την αντιπροσώπευση και στην Αφρική, με βασικές αγορές-στόχο την Νιγηρία, καθώς επίσης και τις στην Τανζανία, Αιθιοπία, Κένυα, Ζάμπια, Καμερούν. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης