Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η ασφάλεια στο διαδίκτυο αναδεικνύεται σε μία επικερδής αγορά...

tags :
Η ασφάλεια στο διαδίκτυο αναδεικνύεται σε μία επικερδής αγορά...
Στο παιχνίδι πλέον και οι παραδοσιακές ασφαλιστικές εταιρείες 
Οι επιθέσεις των hackers είναι ο εφιάλτης κάθε εταιρείας ή οργανισμού στις μέρες μας.
Μία τέτοια επίθεση μπορεί να κοστίσει απώλειες σε χρήμα, απόρρητες πληροφορίες, αλλά και χρόνο σε έρευνα και δικαστικούς αγώνες.
Ο απόλυτος εφιάλτης για κάποιους, μπορεί να είναι μία ευκαιρία για κέρδη πολλών δις δολαρίων για κάποιους άλλους.
Ωφελημένες από αυτούς τους κινδύνους δεν είναι άλλες από τις εταιρείες, που παρέχουν ασφάλεια από επιθέσεις hackers και κακόβουλων λογισμικών, ένας χώρος που πλέον τον καλοβλέπουν και οι παραδοσιακές ασφαλιστικές εταιρείες.
Εταιρείες όπως η Allianz βλέπουν την ασφάλεια στο διαδίκτυο, ως μία από τις πιο αναπτυσσόμενες αγορές στο μέλλον.
"Η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο είναι ο χώρος ανάπτυξης κλειδί για την εταιρεία μας αυτή τη στιγμή και μπορεί να εξελιχθεί ραγδαία στις τάξεις μας" δήλωσε ο εκπρόσωπος της Allianz Hartmut Mai.
Τα κέρδη από το συγκκριμένο κλάδο στην Ευρώπη αναμένεται να έχουν άυξηση της τάξης του 1,3% σε σχέση με πέρσι, ενώ το 2020 αναμένονται έσοδα που θα φτάσουν τα 10 δις δολάρια, όταν τη στιγμή αυτή μετά βίας ανέρχονται στα 3,4 δις δολάρια.
Είναι σίγουρο πως με τις συνεχόμενες επιθέσεις των hackers ειδικά σε δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς, η ανάγκη για περισσότερη ασφάλεια στο διαδίκτυο θα μεγαλώνει, δημιουργώντας μία διαρκώς αναπτυσσόμενη αγορά στο μέλλον.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης