Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Trump... επανέρχεται - Κάνει λόγο για «κυνήγι μαγισσών» εναντίον του

Ο Trump... επανέρχεται - Κάνει λόγο για «κυνήγι μαγισσών» εναντίον του
Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Αμερικανός Πρόεδρος διόρισε νέο επικεφαλής του FBI τον Robert Mueller
Για «κυνήγι μαγισσών» εναντίον του κάνει λόγο, μέσω Twitter (όπως πάντα...), ο Donald Trump, μία ημέρα αφότου είχε δηλώσει πως «κανένας πολιτικός στην ιστορία δεν αντιμετωπίστηκε με χειρότερο ή πιο άδικο τρόπο».
«Δείτε τον τρόπο που με αντιμετωπίζουν τελευταία, ειδικά από τα μέσα ενημέρωσης.
Κανένας πολιτικός στην ιστορία δεν αντιμετωπίστηκε με χειρότερο ή πιο άδικο τρόπο.
Ο κόσμος καταλαβαίνει τι κάνω και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν με εξέλεξαν για να υπηρετώ τα μέσα ενημέρωσης της Ουάσιγκτον ή τα κατεστημένα συμφέροντα.
Εκλέχτηκα για να υπηρετώ τους άνδρες και τις γυναίκες της χώρας μας που έχουν λησμονηθεί και αυτό κάνω» υπογράμμισε ο πρόεδρος των Η.Π.Α.», είχε πει χθες.
Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Αμερικανός Πρόεδρος διόρισε νέο επικεφαλής του FBI τον Robert Mueller, προς αντικατάσταση του James Comey, ο οποίος είχε εκδιωχθεί από τον Donald Trump την περασμένη εβδομάδα.



Όπως αποκάλυψε σήμερα το Reuters, τουλάχιστον 18 επαφές είχαν ο Michael Flynn και άλλοι σύμβουλοι της προεκλογικής εκστρατείας του Donald Trump με Ρώσους αξιωματούχους και άλλους που πρόσκεινται στο Κρεμλίνο, κατά τη διάρκεια των τελευταίων επτά μηνών του προεκλογικού αγώνα του 2016.
Οι μέχρι πρότινος μη κοινοποιηθείσες αλληλεπιδράσεις εξετάζονται από το FBI και τους ερευνητές του Κογκρέσου στο πλαίσιο διερεύνησης ρωσικών παρεμβάσεων στις προεδρικές εκλογές των Η.Π.Α. και επαφών μεταξύ του επιτελείου του Trump και της Ρωσίας.
Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Reuters, έξι από τις επαφές ήταν τηλεφωνικές συνομιλίες του Ρώσου πρέσβη στις ΗΠΑ, Sergey Kislyak , με συμβούλους του Trump, συμπεριλαμβανομένου του Flynn.
Οι συνομιλίες μεταξύ των Flynn και Kislyak έγιναν πιο συχνές μετά την ψηφοφορία στις 8 Νοεμβρίου, όπου οι δύο συζητούσαν τη θέσπιση ενός διαύλου επικοινωνίας μεταξύ του Trump και του ρώσου Προέδρου Vladimir Putin που θα μπορούσε να παρακάμψει τη γραφειοκρατία εθνικής ασφάλειας των Η.Π.Α., κάτι που και οι δύο πλευρές θεωρούσαν μια εχθρική κίνηση απέναντι για τις βελτιωμένες διμερείς σχέσεις, ανέφεραν τέσσερις Αμερικανοί αξιωματούχοι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης