Τελευταία Νέα
Διεθνή

Biden (πρ.αντιπρόεδρος ΗΠΑ): Προσωρινή κατάσταση η «άσχημη πραγματικότητα» του Trump

tags :
Biden (πρ.αντιπρόεδρος ΗΠΑ):  Προσωρινή κατάσταση η «άσχημη πραγματικότητα» του Trump
Κάλεσε τους σπουδαστές να διαδραματίσουν ενεργότερο ρόλο στα πολιτικά πράγματα και τόνισε την ανάγκη, οι ΗΠΑ να επανακτήσουν την αίσθηση της ενότητας και του στόχου τους
Σκληρή κριτική στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump εξαπέλυσε ο Joe Biden.
Ο πρώην αντιπρόεδρος των  ΗΠΑ χαρακτήρισε την προεδρική εκλογή Trump ως μία επαναφορά των πιο άσχημων πραγματικοτήτων της αμερικανικής ζωής,εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του,πως θα είναι  μία προσωρινή κατάσταση. 
Μιλώντας σήμερα (21/5) στους αποφοίτους του Colby College στην πολιτεία του Μέιν, ο Biden χαρακτήρισε την αμερικανική κοινωνία διχασμένη και προέτρεψε τη νέα γενιά να μην παραδοθεί  σε αυτήν την κατάσταση.
Ο Biden, αντιπρόεδρος για οκτώ χρόνια του πρώην προέδρου των ΗΠΑ. Barack Obama, εξέφρασε την άποψη, πως έχουν παρέλθει οι ημέρες, όπου ήταν αποδεκτό για  τους πολιτικούς  να παρέχουν με τις ομιλίες τους  στο μίσος και τις περιθωριακές ιδεολογίες.
Κάλεσε τους σπουδαστές να διαδραματίσουν ενεργότερο ρόλο στα πολιτικά πράγματα και τόνισε την ανάγκη, οι ΗΠΑ να επανακτήσουν την αίσθηση της ενότητας και του στόχου τους.
Πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν ότι, ο Joe Biden θα μπορούσε να είναι προεδρικός υποψήφιος με τους Δημοκρατικούς στις εκλογές του 2020, καθώς το τελευταίο διάστημα πυκνώνει τις δημόσιες εμφανίσεις του, αν και ο ίδιος έχει αποκλείσει αυτό το ενδεχόμενο.

 www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης