Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Lamda: Ο Ε. Βασιλάκης της Aegean και της Autohellas αντικατέστησε τον παραιτηθέντα Α. Κωνσταντακόπουλο στο ΔΣ

Lamda: Ο Ε. Βασιλάκης της Aegean και της Autohellas αντικατέστησε τον παραιτηθέντα Α. Κωνσταντακόπουλο στο ΔΣ
O κ. Ευτύχιος Βασιλάκης είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Autohellas S.A./Hertz και επίσης Αντιπρόεδρος της Aegean Airlines και της Olympic Air
Η Lamda Development S.A. (εφεξής «η Εταιρεία») ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, κατά τη συνεδρίασή του της 30ης Μαΐου 2017, εξέλεξε τον κ. Ευτύχιο Βασιλάκη ως νέο μέλος σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους, κ. Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου, η παραίτηση του οποίου είχε ανακοινωθεί κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 26ης Μαΐου 2016 και για το υπόλοιπο της θητείας του παραιτηθέντος μέλους.
Περαιτέρω, το Διοικητικό Συμβούλιο σε συμμόρφωση με τις κατ' άρθρο 3 του Ν. 3016/2002 υποχρεώσεις του και δεδομένου ότι το παραιτηθέν μέλος ήταν ανεξάρτητο,
α) διαπιστώνει ότι στο πρόσωπο του νέου μέλους συντρέχουν οι προϋποθέσεις του άρθρου 4 του ιδίου νόμου, ώστε να είναι ανεξάρτητο και
β) ορίζει την ιδιότητά του ως μη εκτελεστικού.
Η εκλογή του νέου μέλους Δ.Σ. θα ανακοινωθεί στην αμέσως προσεχή Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Ν.2190/1920 και το καταστατικό της Εταιρείας.
Ακολουθεί σύντομο βιογραφικό σημείωμα του κ. Βασιλάκη.
O κ. Ευτύχιος Βασιλάκης είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Autohellas S.A./Hertz και επίσης Αντιπρόεδρος της Aegean Airlines και της Olympic Air.
Επιπλέον, είναι μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ. της εισηγμένης εταιρίας λιανικής Fourlis και της εταιρίας ανάπτυξης και διαχείρισης τουριστικών προορισμών υψηλών προδιαγραφών TEMES.
Έχει διατελέσει μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της Τράπεζας Πειραιώς και της εταιρίας ΤΙΤΑΝ.
Από το 2011 είναι μέλος Διοικητικού Συμβουλίου και Αντιπρόεδρος από το 2014 του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (Σ.Ε.Τ.Ε.) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (Σ.Ε.Β.).
Έχει σπουδάσει Οικονομικά στο Yale University (1988) και είναι κάτοχος Master in Business Administration από το Columbia Business School of New York (1991).
Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης