Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Creta Farms: Έσοδα έως 50 εκατ. ευρώ προσδοκά από το προϊόν «χοιρινό Εν Ελλάδι»

Creta Farms: Έσοδα έως 50 εκατ. ευρώ προσδοκά από το προϊόν «χοιρινό Εν Ελλάδι»
Έρευνες έχουν αναδείξει ότι οι 9 στους 10 Έλληνες πιστεύουν ότι το κρέας που αγοράζουν είναι ελληνικό, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι το 75% των ποσοτήτων είναι εισαγόμενο!
Το επώνυμο και ελληνικό χοιρινό με τη σφραγίδα της Creta Farms.
Έρευνες αγοράς προς τους καταναλωτές έχουν αναδείξει ότι οι 9 στους 10 Έλληνες πιστεύουν ότι το κρέας που αγοράζουν είναι ελληνικό, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι το 75% των ποσοτήτων είναι εισαγόμενο.
Η Creta Farms ανοίγει μία νέα κατηγορία στην αγορά κρέατος «το χοιρινό Εν Ελλάδι».
Πρόκειται για χοιρινά ειδικής εκτροφής, και είναι αποτέλεσμα 4ετούς έρευνας και ανάπτυξης, με ελληνική προέλευση και κρητική καταγωγή.
Σε μία τόσο σημαντική αγορά, όπως αυτή του νωπού χοιρινού, οι συγκεκριμένοι χοίροι που βρίσκονται στην καθετοποιημένη μονάδα χοιρινού κρέατος, στις εγκαταστάσεις της Creta Farms στο Ρέθυμνο της Κρήτης, εκτρέφονται με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, και 100% φυτικές τροφές πλούσιες σε Ω3 και φυσικά αντιοξειδωτικά όπως χαρούπι, κρητικά βότανα (ρίγανη, θυμάρι, φασκόμηλο, αλαδανιά) καθώς και εσπεριδοειδή.
Όλα αυτά τα πολύτιμα συστατικά δημιουργούν μια παραδοσιακή εκτροφή, που βελτιώνει όχι μόνο την υγεία του ζώου, αλλά και τα διατροφικά χαρακτηριστικά του κρέατος, προσφέροντας ένα βελτιστοποιημένο προϊόν.
Η Creta Farms με αυτή την καινοτομία του προϊόντος έρχεται να καλύψει την ανάγκη του καταναλωτή για εγγυημένα ΕΛΛΗΝΙΚΟ προϊόν.
Η εταιρεία, όπως αναφέρει με ανακοίνωση της, «δεν φοβάται να μιλήσει για προέλευση και ποιότητα».
Το χοιρινό κρέας περνά 47 στάδια ελέγχου, και η Creta Farms εγγυάται για το χοιρινό από τη γέννηση του μέχρι το ράφι και τον πάγκο επιλεγμένων σουπερ μάρκετ.
Σύμφωνα με πληροφορίες η τιμή του χοιρινού κρέατος θα διατίθεται λίγο ψηλότερα από τα 6 ευρώ το κιλό.
Το προϊόν θα βρίσκεται στην αλυσίδα σουπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, στα My Market και σε άλλες αλυσίδες.
Η διοίκηση της εταιρείας διεκδικεί να κερδίσει μερίδιο αγοράς στα επίπεδα του 8% έτσι ώστε να έχει έσοδα περίπου 50 εκατ. ευρώ σε τιμές χονδρικής όταν η συνολική αξίας της αγοράς διαμορφώνεται στα 610 εκατ. ευρώ.

Νίκος Θεοδωρόπουλος
ntheo@bankingnews.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης