Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Όσο κι αν σιωπά η ΝΔ, θα ειπωθούν ονόματα και ποσά στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία

ΣΥΡΙΖΑ: Όσο κι αν σιωπά η ΝΔ, θα ειπωθούν ονόματα και ποσά στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία
Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις καταγγελίες του κ. Μαρτίνη εναντίον στελεχών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ
Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις καταγγελίες του κ. Μαρτίνη εναντίον στελεχών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚΣυγκεκριμένα, ο κ. Μαρτίνης αναφέρει, μεταξύ άλλων:
Για τον κ. Γεωργιάδη: Ήταν «δοτές» οι διοικήσεις στο Ντυνάν, «ανάλογα πώς ήθελε ο Άδωνις ή οποιοσδήποτε άλλος υπαγόρευε».
Για τον κ. Βορίδη: «Πέντε μέρες πριν από τον πλειστηριασμό, ο Βορίδης πέρασε μια τροπολογία η οποία κάλυψε με επιπλέον ασυλία όχι μόνο για τυχόν σφάλματα ή παρατυπίες προηγούμενων αιρετών διοικήσεων αλλά σκανδαλωδώς και για πράξεις και παραλείψεις και επί των ημερών τους».
Ο κ. Μαρτίνης χαρακτηρίζει τον κ. Λοβέρδο «από τους αρχιτέκτονες της άλωσης του Ντυνάν», και τον κ. Μηταράκη ως «εκτελεστικό βραχίονα και άμεσο συνομιλητή των ενδιαφερομένων», ενώ σημειώνει ότι «κεντρικό ρόλο στα θέματα του Ερυθρού Σταυρού έπαιζε διαρκώς το υπουργείο Ανάπτυξης επί Χατζηδάκη με διαταγές Αντ. Σαμαρά - Κων. Μητσοτάκη», επισημαίνει το κυβερνών κόμμα.
«Για όλα αυτά, θα αναμέναμε ξεκάθαρες απαντήσεις από την αξιωματική αντιπολίτευση.
Όσο κι αν σιωπούν, όμως, να είναι βέβαιοι ότι όλα θα ειπωθούν με ονόματα, ποσά και επώνυμα στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία.
Και εκεί κανείς δεν θα μπορέσει να καλύψει τις ευθύνες των κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, αλλά και των στενών συνεργατών του κ. Μητσοτάκη, για το διαχρονικό σκάνδαλο του "Ερρίκος Ντυνάν"», καταλήγει το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης