Τελευταία Νέα
Διεθνή

Euractiv: Καταστροφική βραδιά για τη May - Aνησυχία στην Ε.Ε. για το Brexit

tags :
Euractiv: Καταστροφική βραδιά για τη May - Aνησυχία στην Ε.Ε. για το Brexit
Mεγάλη πιθανότητα καθυστέρησης των συζητήσεων με την ΕΕ για το Brexit
Οι βρετανικές εκλογές δημιουργούν αβεβαιότητες σε μία καταστροφική βραδιά για την Theresa May, αναφέρει το Euractiv, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών.
 Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι Βρετανοί ψηφοφόροι αρνήθηκαν στην πρόεδρο του Συντηρητικού Κόμματος μία ισχυρότερη εντολή για διαζύγιο με την ΕΕ.
Επίσης κάνει λόγο για φόβο εντός της ΕΕ, εξαιτίας των καθυστερήσεων που ενδεχομένως θα προκύψουν, τονίζοντας πως ο κίνδυνος αποτυχίας των διαπραγματεύσεων για το Brexit αυξάνεται, με τους Ευρωπαίους να φοβούνται πως οι όροι του διαζυγίου δε θα προλάβουν να διευθετηθούν.
Ο Euobserver με τη σειρά του, φιλοξενεί άρθρο με τίτλο: "Οι εκλογές στο Ηνωμένο Βασίλειο θέτουν υπό αμφισβήτηση τις συνομιλίες για το Brexit".
Το δημοσίευμα αναφέρεται σε "αποτέλεσμα έκπληξη" που υποδηλώνει ότι ο βρετανικός λαός δεν ενίσχυσε με την ψήφο του το μανιφέστο αποχώρησης από την ενιαία ευρωπαϊκή αγορά.
Συνεχίζοντας, υπογραμμίζει τη μεγάλη πιθανότητα καθυστέρησης των συζητήσεων με την ΕΕ, δεδομένης της έλλειψης αυτοδυναμίας και του πιεστικού χρονοδιαγράμματος.  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης