Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Νέες καλοκαιρινές προσφορές και προνόμια από την ΑΒ Βασιλόπουλος!

Νέες καλοκαιρινές προσφορές και προνόμια από την ΑΒ Βασιλόπουλος!
Από την Τετάρτη 14 Ιουνίου και κάθε Τετάρτη, προσφέρουμε τη δυνατότητα στους κατόχους της κάρτας ΑΒ Plus να επωφεληθούν από μεγάλες προσφορές που αφορούν σε ολόκληρες κατηγορίες προϊόντων
Η AB Βασιλόπουλος υποδέχεται δυναμικά το καλοκαίρι με νέες προσφορές και αποκλειστικά προνόμια για όσους εμπιστεύονται τα ΑΒητικά καταστήματα για τις αγορές τους!
Έτσι, από την Τετάρτη 14 Ιουνίου και κάθε Τετάρτη, προσφέρουμε τη δυνατότητα στους κατόχους της κάρτας ΑΒ Plus να επωφεληθούν από μεγάλες προσφορές που αφορούν σε ολόκληρες κατηγορίες προϊόντων και τους επιβραβεύουμε με:
• 20 πόντους ΑΒ plus για κάθε αγορά των 20 ευρώ
• 6ευρες επιταγές για κάθε 200 πόντους στην ΑΒ Plus
Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα μας ενέργεια μπορείτε να βρείτε στο επίσημο website της ΑΒ www.ab.gr και στα social media της εταιρείας μας (facebook και twitter).
Όλοι εμείς στην ΑΒ Βασιλόπουλος, με αφοσίωση στη δέσμευσή μας να προσφέρουμε το καλύτερο, βρισκόμαστε πάντα δίπλα στους πελάτες μας.
Αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες των καιρών, δείχνουμε στην πράξη την εκτίμησή μας σε όλους όσους μας εμπιστεύονται για τις αγορές τους και με συμφέρουσες προσφορές κάνουμε τα καθημερινά ψώνια διασκέδαση!
*Η ενέργεια της Τετάρτης, ισχύει έως και 26 Ιουλίου, για συνολική αξία αγορών ανά ημέρα, με την αφαίρεση τυχόν εκπτώσεων, προσφορών & επιταγών.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης