Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Θωμόπουλος: Η Εθνική Τράπεζα δεν πρόκειται να πάρει διαζύγιο από την Εθνική Ασφαλιστική

Θωμόπουλος: Η Εθνική Τράπεζα δεν πρόκειται να πάρει διαζύγιο από την Εθνική Ασφαλιστική
Ο Πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Χριστόφορος Σαρδελής αναφέρθηκε στα εξαιρετικά παραγωγικά αποτελέσματα της εταιρίας, στην ισχυρή κεφαλαιακή της επάρκεια, αλλά και στην πλούσια δράση κοινωνικής υπευθυνότητας
Η Εθνική Τράπεζα δεν πρόκειται να πάρει διαζύγιο από την Εθνική Ασφαλιστική, τόνισε ο ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας  κ. Παναγιώτης Θωμόπουλος, κατά τη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του στην εκδήλωση που οργάνωσε φέτος η Εθνική Ασφαλιστική στο Γκολφ της Γλυφάδας.
Αντίθετα, υπογράμμισε, «κρατάμε και θα κρατήσουμε τους δεσμούς μας. Το 25% το οποίο θα έχουμε, για εμάς, για την Εθνική Τράπεζα, είναι δεσμός που δεν θα σπάσει».
Ο Πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Χριστόφορος Σαρδελής, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στα εξαιρετικά παραγωγικά αποτελέσματα της εταιρίας, στην ισχυρή κεφαλαιακή της επάρκεια, αλλά και στην πλούσια δράση κοινωνικής υπευθυνότητας.
Και κατέληξε: «Έχετε πολλούς λόγους να είστε υπερήφανοι ως επαγγελματίες.
Επιτρέψτε μου όμως να απευθύνω ένα μεγάλο εύγε εκ μέρους όλης της διοίκησης για τον υποδειγματικό τρόπο που λειτούργησε τόσο το προσωπικό όσο και τα δίκτυα κατά τους προηγούμενους μήνες, όταν κυοφορούνταν μια τόσο σημαντική αλλαγή, όπως είναι πώληση της εταιρίας.
Αν μη τι άλλο, η τάξη και η ευταξία που επεκράτησαν δείχνουν επαγγελματισμό, ωριμότητα και αυτοπεποίθηση. Και είναι για μένα μεγάλη χαρά και μεγάλη τιμή να μοιράζομαι σήμερα μαζί σας τις επιτυχίες σας!»
«Η Εθνική Ασφαλιστική συνεχίζει δυναμικά την ανοδική της πορεία παρά τις αντίξοες συνθήκες», τόνισε ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Σταύρος Κωνσταντάς.
Μετά από άλλη μια χρονιά υψηλής κερδοφορίας, η εταιρία συνεχίζει και το 2017 να πετυχαίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα, με συνολική αύξηση παραγωγής 18% κατά το α’ τρίμηνο.
«Η Εθνική Ασφαλιστική παραμένει ισχυρή και εύρωστη, ισχυροποιεί και εδραιώνει την ηγετική της θέση, αποτελώντας σημείο αναφοράς και αξιοπιστίας τόσο για τους ασφαλισμένους της όσο και για το σύνολο της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.»
Στη συνέχεια ο κ. Κωνσταντάς αναφέρθηκε στα πρωτοποριακά προϊόντα της εταιρίας και ιδιαίτερα στο εξαιρετικά επιτυχημένο brand προϊόντων Full, που προσφέρει στους Έλληνες πολίτες την ποιοτική ασφαλιστική κάλυψη που έχουν ανάγκη, πάντα με την υποστήριξη των πολύτιμων παραγωγικών δικτύων της Εθνικής Ασφαλιστικής.
Τέλος, ο κ. Γιώργος Ζαφείρης, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρίας, σε μία ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά ομιλία, αναφέρθηκε στη σχέση ζωής που αναπτύσσουν οι συνεργάτες της Εθνικής Ασφαλιστικής με τους πελάτες τους.
«Όλοι εσείς που βρίσκεστε σήμερα εδώ, μαζί μας, ξέρετε να διαβάζετε τους υποψήφιους πελάτες σας.
Μπορείτε να συνδεθείτε με τις ελπίδες τους, τους φόβους και τις προσδοκίες τους.
Μπορείτε να τους συμπαρασύρετε στο μαγικό κόσμο της ασφάλειας, να τους εντάξετε στην μεγάλη οικογένεια της Εθνικής Ασφαλιστικής.
Και να είστε δίπλα τους για μια ζωή.
 To να αγαπάς τους πελάτες σου είναι μια τέχνη.
Μια τέχνη που εδώ στην Εθνική Ασφαλιστική κατέχουμε και τελειοποιούμε εδώ και 126 χρόνια.»
Και κατέληξε: «Σταθείτε ο ένας δίπλα στον άλλο, σταθείτε δίπλα στους πελάτες μας.
Η ζωή του ανθρώπου, η επιβίωση και η ευζωϊα του ήταν και θα συνεχίσει να είναι υπόθεση συλλογική, υπόθεση της ομάδας.
 Χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλο, χρειαζόμαστε συμμάχους, πελάτες, συνεργάτες, συναδέλφους που μαζί τους θα μοιραστούμε το όραμά μας.
Η απομόνωση δεν έχει φέρει ποτέ επιτυχία. Ούτε κι ευτυχία.
Κι εμείς είμαστε τυχεροί γιατί όχι απλώς έχουμε ομάδα, αλλά την ηγετική ομάδα.
Μια τεράστια ανθρώπινη παραγωγική δύναμη, που με γνώση, πάθος, σεβασμό και συνέπεια συνεχίζει να κάνει πράξη το ακατόρθωτο, να ξεπερνάει τον ίδιο της τον εαυτό και να απαντάει στις μικρές και μεγάλες προκλήσεις του σήμερα, σχεδιάζοντας τον υπέροχο καινούργιο κόσμο του αύριο!»
Τη δική τους ξεχωριστή νότα στη βραδιά έδωσαν τόσο με τη γοητευτική τους παρουσία όσο και με τον πνευματώδη τους σχολιασμό η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Γιώργος Χρυσοστόμου, οι οποίοι είχαν αναλάβει τον συντονισμό της εκδήλωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των βραβεύσεων ακολούθησε δείπνο και τους παριστάμενους ανέλαβε να ψυχαγωγήσει το δημοφιλές ποπ συγκρότημα «Μέλισσες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης