Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Beach Soccer, Beach Volley & θέαμα στα μηχανοκίνητα, αποκλειστικά στην Cosmote TV

tags :
Beach Soccer, Beach Volley & θέαμα στα μηχανοκίνητα, αποκλειστικά στην Cosmote TV
Μέσα από τα κινηματογραφικά κανάλια της COSMOTE TV, οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν συναρπαστικές κινηματογραφικές πρεμιέρες
Το αθλητικό πρόγραμμα της COSMOTE TV, περιλαμβάνει πλούσια δράση για ακόμα μία εβδομάδα, με ποδόσφαιρο στην άμμο, Beach Volley και μηχανοκίνητο αθλητισμό.
Μέσω του COSMOTE SPORT 8HD θα βρεθούμε στο Estádio do Viveiro της Nazaré, της Πορτογαλίας.
Εκεί θα διεξαχθεί το Euro Beach Soccer League, στο οποίο η Ελλάδα εκπροσωπείται με ανδρική και γυναικεία ομάδα.
Στην κατηγορία των γυναικών, η πρώτη σύνδεση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7/7, στις 13.45 για τον αγώνα Ελβετία-Ελλάδα.
Το Σάββατο 8/7, θα παρακολουθήσουμε το Τσεχία-Ελλάδα (12.00) και την Κυριακή 9/7, στις 12.30, τους αγώνες κατάταξης.
Στους άνδρες, παρακολουθούμε τα παιχνίδια Ελλάδα-Ουκρανία (Παρασκευή 7/7, 16.15), Ισπανία – Ελλάδα (Σάββατο 8/7, 18.45) και Πολωνία-Ελλάδα (Κυριακή 9/7, 16.15).
Στο πρόγραμμα των καναλιών COSMOTE SPORT, υπάρχει και το FIVB World Tour Beach Volley που θα διεξαχθεί στο Γκστάαντ της Ελβετίας και θα το παρακολουθήσουμε στο COSMOTE SPORT 6HD.
Την Παρασκευή 7/7, στις 18.05, διεξάγεται ο πρώτος προημιτελικός γυναικών, στις 19.05 ακολουθεί ο δεύτερος, ενώ θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε τους ημιτελικούς (Σάββατο 8/7, 12.05 και 13.05), τον τελικό (Σάββατο 8/7, 17.35), αλλά και την τελική φάση των ανδρών (Κυριακή 9/7, 11.05 & 12.05 ημιτελικοί και τελικός 16.00).
Στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, εκτός από τον 9ο αγώνα του πρωταθλήματος της Formula 1, στην Αυστρία, το πρόγραμμα περιλαμβάνει το Kentucky Quaker State 400, που ανήκει στο NASCAR Cup Series.
Μέσα από τα κινηματογραφικά κανάλια της COSMOTE TV, οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν συναρπαστικές κινηματογραφικές πρεμιέρες.
Στο COSMOTE CINEMA 1HD, ξεχωρίζει η περιπέτεια φαντασίας της Disney, Doctor Strange με τους Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και Τίλντα Σουίντον (Κυριακή 9/7, 21.00, ζώνη Blockbuster).
Εδώ ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς ενσαρκώνει έναν κορυφαίο νευροχειρουργό, ο οποίος εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού στα χέρια, ψάχνει θεραπεία στο μακρινό Κατμαντού, σε ένα εναλλακτικό κέντρο ανάρρωσης.
Οι συνδρομητές, θα έχουν ακόμα την ευκαιρία να απολαύσουν τη δραματική, βραβευμένη στις Κάννες, ελληνογαλλική συμπαραγωγή, The Stopover (Voir du pays) (Πέμπτη 6/7, 21.00, ζώνη Red Carpet Premieres), αλλά και την περιπέτεια Οι Εξολοθρευτές (Eliminators) (Δευτέρα 10/7, 21.00, ζώνη Action) – όλα σε Α’ Προβολή.
Στο COSMOTE CINEMA 2HD, δεν χάνουμε την πρεμιέρα της ταινίας θρίλερ Σφαγείο (Abattoir) για την εξιχνίαση μιας υπόθεσης δολοφονίας (Σάββατο 8/7, 22.00).
Επίσης σε Α’ προβολή , παρακολουθούμε την Τετάρτη 5/7, στις 22.00, την ρομαντική κομεντί Bridal Wave με την Άριελ Κίμπελ (The Vampire Diaries), ενώ την Παρασκευή 7/7, την ίδια ώρα, την κωμωδία We Are Your Friends, με τον Ζακ Έφρον.
Την Τρίτη 4/7 ξεκινάει στο ίδιο κανάλι το αφιέρωμα σε επιτυχημένες ταινίες γουέστρερν με δύο ταινίες back2back.
Στις 20.15, παρακολουθούμε την ταινία Βέρα Κρουζ (Vera Cruz), με τον Γκάρι Κούπερ, ενώ στις 22.00 την ταινία Ρίο Γκράντε (Rio Grande) με τον Τζον Γουέιν.
Τέλος, μέσα από την υπηρεσία COSMOTE CINEMA ON DEMAND, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την υπερπαραγωγή Κονγκ: Η νήσος του κρανίου (Kong: Skull Island) με τους Τομ Χίντλεστον, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον και Μπρι Λάρσον (Τετάρτη 5/7).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης