Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τούρκοι hackers υποστηρίζουν πως χτύπησαν την Τράπεζα της Ελλάδας και την Ελληνική Ακτοφυλακή

Τούρκοι hackers υποστηρίζουν πως χτύπησαν την Τράπεζα της Ελλάδας και την Ελληνική Ακτοφυλακή
Η Turk Hack Team είναι γνωστή για τις επιθέσεις της παγκοσμίως, ωστόσο δεν είναι αυτή υπεύθυνη για το hacking πριν λίγες ημέρες στην ιστοσελίδα του Έλληνα πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα
Η τουρκική ομάδα hackers «Turk Hack Team» ισχυρίστηκε σήμερα (5 Ιουλίου 2017) ότι πέτυχε χτυπήματα στην Τράπεζα της Ελλάδας και την Ελληνική Ακτοφυλακή, ως αντίποινα για το επεισόδιο ανοιχτά της Ρόδου, όπου σκάφη του ελληνικού Λιμενικού εξαπέλυσαν προειδοποιητικές βολές εναντίον τουρκικού φορτηγού πλοίου που ήταν ύποπτο για μεταφορά ναρκωτικών.
Η είδηση για την κυβερνοεπίθεση έγινε αρχικά γνωστή μέσω του πρακτορείου ειδήσεων ΙΗΑ, αλλά στη συνέχεια μεταδόθηκε από πολλά αλλά τουρκικά ΜΜΕ.
Μάλιστα, όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, η κυβερνοομάδα προειδοποιεί ότι θα αυξήσει τις επιθέσεις της εναντίον ελληνικών ιστοσελίδων.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η επίθεση διήρκεσε περίπου μισή ώρα, ενώ οι hackers φέρονται να απόκτησαν πρόσβαση σε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.
Η Turk Hack Team είναι γνωστή για τις επιθέσεις της παγκοσμίως, ωστόσο δεν είναι αυτή υπεύθυνη για το hacking πριν λίγες ημέρες στην ιστοσελίδα του Έλληνα πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης