Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Λάμψη και συναρπαστικό θέαμα στο 71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ!

Λάμψη και συναρπαστικό θέαμα στο 71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ!
Παρουσία 6.000 θεατών η μεγάλη γιορτή των ιπποδρομιών στο Μαρκόπουλο!
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το κορυφαίο ντέρμπι της χρονιάς, το 71ο Ντέρμπι Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ, την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017, στο Μαρκόπουλο, επισφραγίζοντας την αλλαγή σελίδας στις ελληνικές ιπποδρομίες.
Περισσότεροι από 6.000 θεατές, φίλιπποι, εκπρόσωποι της πολιτείας, πολιτικών κομμάτων, του επιχειρηματικού κόσμου και μέσων ενημέρωσης, αθλητές, καλλιτέχνες, καθώς και το σύνολο της ιπποδρομιακής κοινότητας κατέκλισαν τις κερκίδες και παρακολούθησαν μια άρτια αγωνιστικά και οργανωτικά ιπποδρομιακή συγκέντρωση, που περιελάμβανε συνολικά επτά κούρσες με πλούσιο θέαμα και δυνατές συγκινήσεις.
Νικητής του 71ου Ντέρμπι αναδείχθηκε ο αναβάτης Δημήτρης Δρόσος, ιππεύοντας τον ίππο ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΓΚΤΟΥΜΗ, των Aegean Stables με προπονήτρια την Ειρήνη Κεράτσα.
Παράλληλα η νίκη αυτή δημιουργεί ένα μοναδικό ρεκόρ, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία των ελληνικών ιπποδρομιών γυναίκα προπονήτρια κατακτά τη «χρυσή» νίκη.
Το Ελληνικό Ντέρμπι τίμησε με την παρουσία του ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος βράβευσε την ιδιοκτησία του νικητή ίππου, παραδίδοντας το κύπελλο στον κ. Δημήτρη Μελισσανίδη.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ και Πρόεδρος της Ιπποδρομίες ΑΕ, Ντάμιαν Κόουπ, τόνισε:
«Σήμερα ήταν μια υπέροχη μέρα για τις ελληνικές ιπποδρομίες, καθώς το 71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ προσέφερε συναρπαστικές κούρσες, άφθονη διασκέδαση και υπέροχη ατμόσφαιρα στις κερκίδες.
Αυτή η καταπληκτική διοργάνωση δείχνει ξεκάθαρα πως οι μέχρι σήμερα προσπάθειές μας για την αναγέννηση του αθλήματος στη χώρα αποδίδουν καρπούς. Συγχαρητήρια στους νικητές και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βρέθηκαν σήμερα κοντά μας στο Μαρκόπουλο για το Ντέρμπι– την ιπποδρομιακή κοινότητα, την Φίλιππο Ένωση, τους καλεσμένους μας, καθώς και τους χιλιάδες φιλάθλους στις κερκίδες.
Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του εφετινού θεαματικού Ντέρμπι».
Ο Α' Αντιπρόεδρος της Ιπποδρομίες ΑΕ, Σπύρος Φωκάς, υπογράμμισε:
«Η σημερινή μαζική προσέλευση φιλίππων και φιλάθλων στον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου είναι χωρίς προηγούμενο και αυτό γεμίζει όλους εμάς στον ΟΠΑΠ και την Ιπποδρομίες ΑΕ με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια.
Οι ιπποδρομίες είναι ένα σπουδαίο άθλημα, με συναρπαστικό θέαμα και πραγματικά αξίζει να τις παρακολουθεί ο κόσμος.
Η πρόσκληση στους φιλάθλους να έρχονται τακτικά στο Μαρκόπουλο, ένα από τα πιο σύγχρονα ιπποδρόμια στην Ευρώπη, μέσα σε ένα περιβάλλον απίστευτης φυσικής ομορφιάς, για να παρακολουθούν τις ιπποδρομίες, είναι ανοικτή και διαρκής. Από την πλευρά μας, συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας για την ποιοτική και ουσιαστική αναβάθμιση των ελληνικών ιπποδρομιών».
Ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ιπποδρομίες ΑΕ, κ. Οδυσσέας Χριστοφόρου, τόνισε:
«Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους χορηγούς μας. Ουσιαστικά ξεκινάει μια νέα εποχή για τις ελληνικές ιπποδρομίες, καθώς οι χορηγίες είναι μια δραστηριότητα την οποία θα αναπτύξουμε.
Αυτή θα βοηθήσει ουσιαστικά το έργο μας, όσον αφορά στην ανάδειξη των ελληνικών ιπποδρομιών».
Ο ΟΠΑΠ εγκαινίασε στο εφετινό Ντέρμπι το θεσμό των χορηγιών, καθώς όλες οι κούρσες είχαν χορηγούς.
Συγκεκριμένα, χορηγοί των ιπποδρομιών ήταν οι:

• Όμιλος ΗΡΩΝ, προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας
• IGT, πάροχος λύσεων ιπποδρομιακού στοιχηματισμού στην Ελλάδα και παγκοσμίως
• Inspired Entertainment, παγκόσμιος ηγέτης στα Virtual Sports
• The Newtons Laboratory, διαφημιστική εταιρεία
• SUPERFOODS®, καινοτόμος εταιρεία φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής με βάση τις υπερτροφές
• Vermantia, εταιρεία παραγωγής και διαχείρισης τηλεοπτικού περιεχομένου για μεγάλες λοταρίες, στοιχηματικούς και gaming παρόχους

Το κοινό που παρακολούθησε τις ιπποδρομίες απόλαυσε FIX ΑΝΕΥ, τη νέα μπύρα χωρίς αλκοόλ από την Ολυμπιακή Ζυθοποιία, που καινοτομεί διατηρώντας αναλλοίωτη την αυθεντική γεύση της μπύρας, και Pizza Fan, τη Νο 1 αλυσίδα πίτσας στην Ελλάδα. Για όλους τους επισκέπτες υπήρχε διαθέσιμο δωρεάν WiFi δίκτυο από την Cosmote και ένας τυχερός κέρδισε μια τηλεόραση Smart 4K 50’’ από τον Κωτσόβολο.
Επιπλέον, στην προώθηση του 71ου Ελληνικού Ντέρμπι ΟΠΑΠ συνέβαλαν σημαντικά ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μαρκοπούλου.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας στο Μαρκόπουλο, μουσική, διασκεδαστικές δραστηριότητες, ένα υπαίθριο πάρκο ψυχαγωγίας και πόνυ για τους μικρούς φίλους, καθώς και μοναδικές εκπλήξεις πλαισίωσαν το πρόγραμμα.
Οι θεατές, εκτός από τις ιπποδρομίες, παρακολούθησαν ένα ιππικό show από επαγγελματίες αθλητές της ιππασίας, καθώς και μια εντυπωσιακή επίδειξη μηχανοκίνητου αθλητισμού, με kart cross οχήματα και επαγγελματίες οδηγούς σε ειδικά σχεδιασμένη πίστα. Η εντυπωσιακή βραδιά του Ελληνικού Ντέρμπι ολοκληρώθηκε με ένα μεγάλο εορταστικό πάρτι από το Martini και μια ζωντανή συναυλία με την Έλλη Κοκκίνου.



Απονομή: 71Ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ



Οι αναβάτες του 71ου Ελληνικού Ντέρμπι ΟΠΑΠ



Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τις ιπποδρομίες



Ο νικητής ίππος ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ ιδιοκτησίας Aegean stables με τον αναβάτη Δημήτρη Δρόσο



Γιώργος Βαρδινογιάννης, Γιάννης Μυτιληναίος, Δημήτρης Μελισσανίδης



Δημήτρης Μελισσανίδης, Γιώργος Βασιλειάδης



Ειρήνη Κεράτσα, προπονήτρια του νικητή ίππου ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ, Ντάμιαν Κόουπ Πρόεδρος Ιπποδρομίες ΑΕ και Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ



Ειρήνη Κεράτσα προπονήτρια του νικητή ίππου, Γιάννης Μυτιληναίος



Ο νικητής του71ου Ελληνικού Ντέρμπι ΟΠΑΠ Δημήτρης Δρόσος, Οδυσσέας Χριστοφόρου Β’ Αντιπρόεδρος Ιπποδρομίες Α.Ε



Ντάμιαν Κόουπ, Σπύρος Φωκάς, Οδυσσέας Χριστοφόρου, Κώστας Αλεξόπουλος



71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ



Απονομή: ΤΡΟΠΑΙΟ ΗΡΩΝ



Απονομή: ΤΡΟΠΑΙΟ IGT



Απονομή: ΤΡΟΠΑΙΟ INSPIRED – ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΗΓΕΤΗ ΣΤΑ VIRTUAL SPORTS



Απονομή: ΤΡΟΠΑΙΟ THE NEWTONS FAST RACE



Απονομή: ΤΡΟΠΑΙΟ SUPERFOODS



Απονομή: ΤΡΟΠΑΙΟ VERMANTIA



Καμίλ Ζίγκλερ Πρόεδρος ΟΠΑΠ, Τσάβι Πασκουάλ προπονητής Παναθηναϊκού Superfoods, Ντάμιαν Κόουπ Πρόεδρος Ιπποδρομίες ΑΕ και Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης