Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Τελειώνει η συζήτηση για απεριόριστες τηλεοπτικές άδειες - Αύριο (7/7) η υπουργική απόφαση για 7 κανάλια

Παππάς: Τελειώνει η συζήτηση για απεριόριστες τηλεοπτικές άδειες - Αύριο (7/7) η υπουργική απόφαση για 7 κανάλια
Το ΕΣΡ πρέπει να διασφαλίσει το υψηλό τίμημα για τις άδειες καθώς υπάρχει ένα δεδικασμένο υψηλού τιμήματος που πρέπει να διασφαλισθεί, υπογράμμισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής
Για τέλος της συζήτησης που είχε ανοίξει η αντιπολίτευση σχετικά με απεριόριστες άδειες τηλεοπτικών σταθμών, έκανε λόγο ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, μιλώντας στην «ΕΡΤ».
«Απόψε τελειώνει με εκκωφαντικό τρόπο η συζήτηση που είχε ανοίξει η αντιπολίτευση που ήθελε τις άδειες να είναι απεριόριστες.
Όλοι θυμόμαστε τη σχετική επιχειρηματολογία της ΝΔ», τόνισε ο κ. Παππάς, ενώ συνέχισε λέγοντας:
«Καταρρέει επίσης το επιχείρημα ότι ο νόμος ήταν αντισυνταγματικός».
Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής ανακοίνωσε ότι αύριο (7/7/2017) θα υπογράψει την υπουργική απόφαση για 7 κανάλια γενικού περιεχομένου πανελλαδικής εμβέλειας και υπογράμμισε ότι θα πρέπει το ΕΣΡ να διασφαλίσει το υψηλό τίμημα για τις άδειες καθώς υπάρχει ένα δεδικασμένο υψηλού τιμήματος που πρέπει να διασφαλισθεί.
Ο ίδιος δήλωσε ότι μετά την απόφαση του ΕΣΡ, κατά τα φαινόμενα εξαντλείται το φάσμα, ενώ τόνισε ότι καθίσταται πολύ δύσκολη η δημοπράτηση αδειών για πανελλαδικής εμβέλειας θεματικούς σταθμούς.
«Θα πρέπει», σύμφωνα με τον ίδιο, «να διασφαλισθούν οι προϋποθέσεις του νόμου όσον αφορά τον αριθμό των 400 εργαζομένων ανά κανάλι», ενώ υπογράμμισε πως οι ιδιοκτήτες των καναλιών θα πρέπει να σταματήσουν να σκέπτονται απολύσεις και άλλου τύπου διαδικασίες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης