Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Είναι μετρημένες οι μέρες του Ισλαμικού Κράτους - Συνεχάρη τον πρωθυπουργό του Ιράκ για τη νίκη του

tags :
Trump: Είναι μετρημένες οι μέρες του Ισλαμικού Κράτους - Συνεχάρη τον πρωθυπουργό του Ιράκ για τη νίκη του
Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, ο οποίος βρίσκεται σε περιοδεία στον Κόλπο, επίσης εξήρε μια «επιτυχία στη διεθνή προσπάθεια της οποίας ηγήθηκαν οι ιρακινές δυνάμεις ασφαλείας
Οι ημέρες της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος «είναι μετρημένες», έκρινε σήμερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump συγχαίροντας τον πρωθυπουργό του Ιράκ για τη «νίκη» του, την ανακατάληψη της πόλης της Μοσούλης από τις ιρακινές δυνάμεις και την εκδίωξη των τζιχαντιστών.
Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ υπογράμμισε ότι η «απελευθέρωση» της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης του Ιράκ αποτελεί ένα «κρίσιμο βήμα» στην παγκόσμια μάχη εναντίον του Ισλαμικού Κράτους, αλλά πρόσθεσε ότι ο αγώνας εναντίον των τζιχαντιστών δεν έχει τελειώσει.
«Η νίκη στη Μοσούλη» δείχνει ότι «οι ημέρες του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και στη Συρία είναι μετρημένες», διαβεβαίωσε ο πρόεδρος Trump σε μια ανακοίνωση με την οποία συνεχάρη τον ιρακινό πρωθυπουργό.
Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, ο οποίος βρίσκεται σε περιοδεία στον Κόλπο, επίσης εξήρε μια «επιτυχία στη διεθνή προσπάθεια της οποίας ηγήθηκαν οι ιρακινές δυνάμεις ασφαλείας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης