Τελευταία Νέα
Διεθνή

Bloomberg: Η Deutsche Bank διεισδύει για τα καλά στην αγορά της Μέσης Ανατολής

Bloomberg: Η Deutsche Bank διεισδύει για τα καλά στην αγορά της Μέσης Ανατολής
«Έχουμε ένα σαφές αναπτυξιακό πρόγραμμα για τις αναδυόμενες αγορές και τη Μέση Ανατολή»
Η Deutsche Bank στοχεύει για τα καλά τη Μέση Ανατολή ως περιοχή προτεραιότητας για τον κλάδο της διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, καθώς η γερμανική τράπεζα επιδιώκει να καλύψει το κενό του 2016, όταν οι επενδυτές της είχαν γυρίσει την πλάτη μετά από ανησυχίες για τα επίπεδα των capital levels.
Όπως μεταδίδει το Bloomberg, επικαλούμενο τις δηλώσεις του κ. Peter Hinder, επικεφαλής επενδυτικής τραπεζικής της Deutsche Bank στη Μέση Ανατολή, η τράπεζα της Φρανκφούρτης επιδιώκει να προσλάβει διευθυντές σχέσεων και να επεκτείνει τα προϊόντα που προσφέρει στους πλούσιους πελάτες της περιοχής για να προσελκύσει νέα κεφάλαια.
«Έχουμε ένα σαφές αναπτυξιακό πρόγραμμα για τις αναδυόμενες αγορές και τη Μέση Ανατολή.
Θα υπάρξουν περισσότερα κεφάλαια που εισέρχονται στην περιοχή, καθώς η Σαουδική Αραβία ανοίγει τις πόρτες της στους επενδυτές.
Οι οικονομικές μεταρρυθμίσεις που πραγματοποιούνται από τη χώρα δημιουργούν "απίστευτη δυναμική" για την τράπεζα», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας από τη Ζυρίχη.
Τα επενδεδυμένα περιουσιακά στοιχεία της αρμόδιας μονάδας της Deutsche Bank υποχώρησαν 26% το δ 'τρίμηνο, στα 216 δισ. ευρώ.
Η καθαρή ροή στοιχείων ενεργητικού έγινε θετική κατά το πρώτο τρίμηνο του 2017 και η τράπεζα δήλωσε ότι σχεδιάζει να προσλάβει περίπου 100 ιδιώτες τραπεζίτες για τους επόμενους 18 μήνες σε ολόκληρη την Ασία, την Ευρώπη και τις Η.Π.Α.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης