Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Νέα διάκριση για την Elbisco στο πλαίσιο των Σελφ Σέρβις Excellence Awards 2017

tags :
Νέα διάκριση για την Elbisco στο πλαίσιο των Σελφ Σέρβις Excellence Awards 2017
Η εταιρία απέσπασε βραβείο για το πρόγραμμα αυτοματοποίησης και αναβάθμισης πωλήσεων «Innovative Anywhere»
Νέα διάκριση απέσπασε η ELBISCO στο πλαίσιο των βραβείων Σελφ Σέρβις Excellence Awards 2017, τα οποία απονεμήθηκαν για έκτη συνεχή χρονιά σε πρωτοπόρες προμηθευτικές επιχειρήσεις ταχυκίνητων προϊόντων και σούπερ μάρκετ.
Η ELBISCO έλαβε βραβείο στην κατηγορία Καινοτόμες Τεχνικές/Τεχνολογίες Πωλήσεων για το πρόγραμμα Αυτοματοποίησης και Αναβάθμισης Πωλήσεων, με την κινητή εφαρμογή “Innovative Anywhere”.
Το βραβείο εκ μέρους της εταιρίας παρέλαβε ο κ. Διαμαντής Τατάνης, Διευθυντής Ανάπτυξης Πωλήσεων.
Η εφαρμογή «Innovative Anywhere», που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την εταιρία DIS, επιτρέπει την αυτοματοποίηση της οργάνωσης σε επίπεδο πωλητή και επιθεωρητή, ώστε όλες οι λειτουργίες να γίνονται ηλεκτρονικά και να διασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα στους αντίστοιχους ρόλους.
H διάκριση στα Σελφ Σερβις Excellence Awards είναι η τρίτη που κατακτά η ELBISCO για την ανάπτυξη της συγκεκριμένης κινητής εφαρμογής, αφού το 2016 απέσπασε για το ίδιο πρόγραμμα Ασημένιο Βραβείο στο πλαίσιο του διαγωνισμού Mobile Excellence Awards, στην κατηγορία Mobile Sales Force Applications και αρχές του 2017, Χάλκινο βραβείο στο διαγωνισμό Sales Excellence Awards στην κατηγορία Digital Transformation των Πωλήσεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης