Τελευταία Νέα
Διεθνή

Wells Fargo: Με κλείσιμο επιχειρήσεων προσπαθεί να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των επενδυτών

tags :
Wells Fargo: Με κλείσιμο επιχειρήσεων προσπαθεί να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των επενδυτών
H αμερικανική τράπεζα ανακοίνωσε  ότι θα καταβάλλει το ποσό των 142 εκατομμυρίων δολαρίων για να διευθετήσει μια αγωγή που αφορά στο σκάνδαλο των καταχρηστικών πωλήσεων
Έτοιμη να κλείσει ορισμένες από τις μικρότερες επιχειρήσεις της φέρεται να είναι η Wells Fargo, όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής οικονομικών υπηρεσιών της τράπεζας.
Η Wells Fargo θα επικεντρωθεί σε προϊόντα συναφή του ύφους της και να απομακρυνθεί από άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες, είπε ο John Shrewberry, σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times.
H αμερικανική τράπεζα ανακοίνωσε ότι θα καταβάλλει το ποσό των 142 εκατομμυρίων δολαρίων για να διευθετήσει μια αγωγή που αφορά στο σκάνδαλο των καταχρηστικών πωλήσεων με τη δημιουργία πλαστών λογαριασμών. 
Το σχέδιο μείωσης του αριθμού των επιχειρήσεων αποτελεί μέρος μιας προσπάθειας για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των επενδυτών μετά το σκάνδαλο, επισημαίνουν οι Financial Times.
Η τράπεζα απασχολεί 273.000 άτομα και σήμερα έχει περίπου 90 διαφορετικές επιχειρήσεις.
Να επισημανθεί ότι το α’ 3μηνο 2017, τα καθαρά κέρδη της Wells Fargo παρέμειναν αμετάβλητα στα 5,46 δισ. ή 1 δολάρια ανά μετοχή παρέμειναν, σε ετήσια βάση.
Ο κύκλος εργασιών για το ίδιο χρονικό διάστημα έφτασε τα 22 δισ. δολάρια, έναντι 22,3 την αντίστοιχη περίοδο του 2016.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης