Τελευταία Νέα
Διεθνή

Renault: Αύξηση +10% στις πωλήσεις οχημάτων το πρώτο 6μηνο 2017 - Στα 1,88 εκατ. οχήματα

tags :
Renault: Αύξηση +10% στις πωλήσεις οχημάτων το πρώτο 6μηνο 2017 - Στα 1,88 εκατ. οχήματα
Η σημαντικότερη άνοδος καταγράφηκε στην περιοχή Ασίας - Ειρηνικού, όπου οι πωλήσεις εκτοξεύθηκαν κατά +51%
Σημαντική άνοδο κατέγραψε η Renault στις πωλήσεις των οχημάτων της κατά το πρώτο εξάμηνο του 2017, όπως ανακοίνωσε σήμερα (17/7) η γαλλική εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων, δεχόμενη ώθηση τόσο από την εισαγωγή νέων μοντέλων, όσο και την ισχυρή ανάπτυξη σε πολλές αναδυόμενες αγορές.
Συγκεκριμένα, οι πωλήσεις της εταιρείας ενισχύθηκαν κατά +10% σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους, στα 1,88 εκατ. οχήματα, την ίδια στιγμή που η ερυύτερη αγορά οχημάτον κατέγραψε άνοδο μόλια κατά +2,6%.
Η σημαντικότερη άνοδος καταγράφηκε στην περιοχή Ασίας - Ειρηνικού, όπου οι πωλήσεις εκτοξεύθηκαν κατά +51%, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η αγορά της Ρωσίας κατέγραψε την πρώτη της αύξηση μετά από τέσσερα χρόνια.
Στη Γαλλία, η αύξηση ήταν περιορισμένη, και συγκεκριμένα μόλις στο +1,8%, ωστόσο αποτέλεσε ένα από τα καλύτερα αποτελέσματα που έχουν καταγραφεί στη χώρα τα τελευταία έξι χρόνια.
Σε ότι αφορά την παγκόσμια αγορά αυτοκινήτων, η Renault προβλέπει αύξηση μεταξύ 1,5% με 2,5% κατά το τρέχον έτος, ενώ αναμένει άνοδο στο 2% στην ευρωπαϊκή αγορά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης